Maece Papatya55 Hayırlı uğurlu olsunn. Ben de 218 ile öğrencim hamileliğimi .3.5 haftalıktı :) şu an 12 haftalık. İçinizi ferah tutun, her şey güzel olacak inşallah 🌺
Mugesahra33 Papatya55 yumurtlaman gec kalmıs olabılrı bu ay ,oluyor baZen,adette tam 14gun sonra gelır sasmaz,ondan adetmız gecıktı derız
Papatya55 Mugesahra33 yumurtlamayı pek anlamadim göremedim yada yapmadiğim günler oldu ovulosyon testlerinde ama oldu sonunda ☺️🥰 adetim geçikmedi bugün olmam lazim döngüm 28 ama 3 sene sonra gelen bir mucize oldu şükürler olsun
Papatya55 Maece çok teşekkürler 😍 hiç bilmiyorum ben 217 çikti ama kaç haftalik olduğumu doktor sadece çok küçük dedi sağlikla ilerler inşallah ☺️🤲🥰
vuslatim34 Papatya55 hayırlı olsun canım. Eşimde sorum demiştin varikosel mi vardı yoksa değerleri mi düşüktü
Papatya55 vuslatim34 değerler çok düşüktü kadın doğum yönlendirmişti öyle test yapildi kendi doktora gitmemişti biraz çekiniyordu bizde doğal yollardan beslenmeye başladik değeri hızıli ileri hareketi 33 tü galiba varikoselmi bilmiyorum canim
Ayceycev Papatya55 ben de bu ovülasyonlarda yakalayamamıştım yumurtlamayı, doktorun bikaç güne yumurtlama olur dediği için değerlendirmiştim. Bi de ben 24 beta ile öğrendim 😁Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Papatya55 Ayceycev siz çok erken öğrenmişsiniz ben kendimi öyle saniyordum adetim gelmemişti bile rabbim sağlik sihatla gelmeyi nasip etsin inşallah 🌸🤲
Papatya55 vuslatim34 inşallah canim rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasin gönlünce olur inşallah 🤲🌸