[silindi] Gamzeli bebeğin vasfı ne gamzenin özelliği ne ? Allah sana öyle evlat nasip etmiş Allah’ın verdiğini beğenmemek bu ona şirk koşmak!!
Gamzebrb Betfer benim ablamın 3 çocuğu oldu 3 ünede doğduktan 40 ı çıkana kadar yanaklarına hafif bastırdık ve hepsininde gamzesi oldu hatda birinde bu gercekten doğrumu diye çenesine yaptık yaptığımız yerde de gamze oldu gülüşleri nasılda güzel duruyo 😍😍😍
aydemirtas Gamzebrb yaptığınızın işkence olduğunu ve o çocuğun hakkına girdiğinizin farkımda mısınız acaba?
aydemirtas Gamzebrb gamze demek dokuların gelişmemesinden yada zedelenmesinden kaynaklanan durumdur sizin için güzel görünecek diye az da bastırsanız çok da bastırsanız o çocuğun dokusu ne kadar ki bunu ona yapma gereği duyuyorsunuz
Birsen2906 Betfer gamzeli diye Bi tabir var ama bunun tıptaki açıklaması yüz kasinin anne karnında gelişmeyi yanak çukuru oluşturmaktır 😴 bunu arkadaşın nasıl becermis içeriden dikiş mi attip tövbee yaa
Gamzebrb Birsen2906 ya aynen benimde yanağımda 2 tane kocaman gamze var ve bana öyle bi sorun yaratıyoki o kaslar anlatamam sürekli ağrır demi konuşmak için konuşmayın biz öyle seviyoruz sizene
bebiskoooo Birsen2906 ben genetik olduğunu düşünüyorum babamda Gamze var abimde ve bende de Gamze var
Gamzebrb aydemirtas yeğenimi görseniz yersiniz tombik yanakları bembeyaz teni ve kocaman gamzeleri var öyle seviyoruz ayrıca gamzenin ne olduğunu biliyorum sizin elinizin altında internet varsa bizde de var dimi açıp okuyoruz
aydemirtas Gamzebrb benimde iki çocuğum gamzeli ama bu doğuştan yani Allah öyle yaratmış sonradan ekleme değil. Ayrıca ahirette çocuklarımıza dair en ufak bir şeyden dolayı bizden hak isteyeceklerken siz hoşumuza gitti yaptık dersiniz ☺️
ocak2021 Betfer nasıl yapmış acaba çok merak ettim ? Bu doğuştan gelen bişey bunun sonradan yapılması mümkün değil