derindemir papatya56 aminnnn.bakalım sanırım genetik teste gidecek.sonrası kısmet artık.benim içimden giden gitti.bu saatten sonra eşim için gösteririm sadece o çabayı
papatya56 derindemir Sen tıbbı genetige gıt kan pıhtılasma testını yaptır bebek genetıge gıtmıyo patolojıye gıdıyo ondada bısey cıkmıyo cok zor bu sürec bende eşim için olmasını ıstıyorum eşim cok istiyo olsun
SerpilEsra derindemir kan pihtilasmaniz varmi? Eger varsa sadece coraspirin yetersiz ignede kullanmaniz lazim 2. Gebeligimde sadece coraspirin kullandim sagliksizdi dustu ilki kalbi durdu 3.de igne kullanip kucagima alabildim.
SerpilEsra derindemir arastrma hastanesine gidin kendi istegnzle yaptrn banada 3 dusuk sart dediler 2 kybim vardi doktor anlaysliydi sagolsun yaptilar1 ay icinde cikiyor sonuc
Nursel725 derindemir canım kusura bakma yeni gördüm . Eczacına danış o sana hangisiyse verir inşallah hayırlısıyla duyarsın kalp atışınıda . Bizede haber ver merak ederiz seni 😊
derindemir papatya56 tekrar doktora gitmek için biraz daha bekliycem sanırım.neyi beklediğimi bilmeksizin bekliycem😞
derindemir Buse_124 maalesef tekrar doktora gidecek enerjim daha doğrusu umudum yok.kabullendim durumu ve bir kaç gün sonra kürtaja gidicem😞😞😞
derindemir Tugba6336 yok baktıramadım.sanırım stresten şiddetli bir mide ağrısı geçiriyorum.başka bir doktor ayarlamaya çalışıyorum inş bir doktora daha görünücem bir kaç güne