derindemir MomHero2 kürtaj olursa bu 2. olucak ve diğerinin üstünden daha 1,5 yıl geçti.yaşadığım herşey hala aklımda.çok korkuyorum
MomHero2 derindemir korkmakta çok haklısınız ama bence beklemelisiniz. Kalp atışı duyulmazsa da metanetimizi koruyun. Allah’a bırakın.🙏🏻🌸
Mombaby64 derindemir aslında güzel de ilerlemiş. Erken de öğrenmişsiniz geç döllenme ihtimali az olabilir bu durumda ama tam bilemeyiz kalbini ferah tut 🌸
derindemir Ey_ser benim kürtaj olursa bu 2. olucak ve daha diğerinin sıkıntı stresini yeni attım.35-40 gün kanamam oluyor kürtajdan sonra😞😞😢😢🥺🥺
Mombaby64 derindemir peki ilk kayıptan sonra bir sonraki gebelik icin öğrenir öğrenmez coraspirin başlayalım dememiş miydi doktorunuz? Bana demişti şahsen ve ben hamile kalmadan başlamıştım.
derindemir MomHero2 zaten elimdende fazla sı gelmiyor.o kadar bunaldım ,yoruldumki.1,5 senede 2 bebek kaybı 1 kanser ağır geldi.kanseri atlattım ama bebekleri yoluna koyamadım maalesef
derindemir Mutiess adetten 5 gün önce öğrendim o yüzden geç döllenme ihtimalini maalesef eliyorum ve doktorun söylediğine göre 2 haftada 4 günlük ilerleme göstermiş sadece
MomHero2 derindemir geçmiş olsun 🙏🏻 Allahım inşallah seni de hayırlı bir evlat ile mükafatlandırır en kısa zamanda
derindemir Mombaby64 yok hayır hiç demedi öyle bişey.herhangi bir tahlilde yapılmadı kan pıhtılaşmasıyla ilgili
Nursel725 derindemir geç olmadan başka bi doktora gidip yaptırın hiç olmadı aspirin kullanın . Kanama olmadıkça düşüğü yada bebek kaybı olan annelere veriliyo genelde
Mombaby64 derindemir benim kürtajımdan sonra bana pıhtı testine gerek yok hamile kaldığın an aspirin baslayalım kalbini duyunca ise iğneye baslarız dedi normalde 3 kayıptan sonra uygularız bunu ama biz önlem alalım dedi. Ben bir yerde okuyup hamile kalmadan 20 gün önce falan aspirini icmeye basladım cok sükür hamileyim hala içmeye devam ediyorum kalp atışını bekliyorum daha yeniyim.
gulsen_57 derindemir benim arkadaşım da 8 haftalikti kalp atışı duyulmadı alttan muayenede de çıkmadı tahlil yaptılar doktoru şuan herşey yolunda demiş bence başka doktora da görünün
derindemir gulsen_57 evet zaten 2. bir görüş almadan vazgeçmem bebeğimden.vazgeçeceksemde emin olmalıyım😞😞