Ogretmenanne35 Mervi_ss hayırlı olsun , sağlıkla büyütün ♥️Bizim de Temmuz sonu kavuşmamız inşallah🤗Hatice hanımdayız🥰
Ogretmenanne35 Mervi_ss kaç gün hastanede kaldınız ? Memnun muydunuz ebelerden , hemşirelerden 🤗Bilgilendiriseniz çok sevinirim ☺️☺️
Mervi_ss Ogretmenanne35 1 gece kaldık eşim ben kayınvalidem gayet temizdi çok ilgilenildi asla üzülmedim yani her konuda ihtiyacınız varmı diye soruyorlar 🙏 kesinlikle tavsiye ederim hatta ki ameliyat ekini harikaydı destekleri verdikleri mutluluk eğlence herşey çok yolundaydı
Ogretmenanne35 Mervi_ss ay çok sevindim sizin adınıza 🥰🥰Ne güzel memnun kalmanız ☺️☺️Darısı başıma inşallah . Teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için😘😘
Kelebeeek Papattyyaa Papattyyaa ben ege yaşam hastanesine gidiyorum muayene ücreti 95 ti şimdi 100 tl olmuş ama uygun bence cevredeki diger hastanelere göre doktorum da ipek hanım memnunum dogum parası hakkında tam Bi bilgim yok
SedaCeki AYsnrrrr karatas ve cankaya tip hastanesi felaketlerinden sonra sans eseri medicalpark Hakan Sabırlı ile tanistim . Hic düşünmeden gidebilirsiniz mükemmel bir hastane ve muhtesem bir doktor iyiki var.
Fhatice Melek_55 Evet hatta ilk başka doktora başladım sırf bu yüzden ama memnuniyet fazla olunca bunu da göze alarak tercih ettim 😊
Bulut1907 Cioduruannesi 2 kere gittim doktorum farklıydı aslında yeni değiştirdim suan için memnunum aslında ama kararsız kaldığım noktalar açıkçası siz memnunmusunuz?
Cioduruannesi Bulut1907 hımm ben genel olarak memnunum yani sakin bi doktor istedıgım her şeyin cevabını verıyo bir şey gormedıgı ıcın ayrıntıya gırmıyo olabılır. Sizin hangi konuda dusuncelerınız var acaba?
miskokulum1 Simgeozturk11_ İnternetten yorumlara baktım da Bi tane olumlu yorum yapılmamış o hastane için.
Mervi_ss Ogretmenanne35 sadece korkmayın ben çok korkmuştum ama herşey anlık gelip geçiyor 🙏🙏 zaten yavrunuzu görünce herşeyi unutuyorsun 🙏🙏🙏
Ogretmenanne35 Mervi_ss benim ilk gebeliğim ama normal doğum çok istiyorum korkmuyorum da hiç 😁Bakalım nasıl olacak merak içindeyim 🙈🙈burada hem eşiniz hem kayınvalidenizin kalması çok iyi olmuş umarım Temmuz sonunda da izin verirler hem annem hem eşim kalır 🙏🏻
Melek_55 Ouzc Gonca hanımının çok hastası var ama randevu saatinde alıyor bekletmiyor hiç gece bile arayabilirsin diyor watsaptan yazışıyoruz daha çok
Bebekhemsiresi-1 EceveDenizinAnnesi Sanırım memnunsunuz, yanlış hatırlamıyorsam Şermin diye bir doktor varmış medicanada onun hakkında fikriniz var mı
EceveDenizinAnnesi Bebekhemsiresi-1 Şermin Hanım’ı hiç duymadım. Kendi doktorumdan çoook memnunum. 8 gün sonra doğumum var. İçim çok rahat.