Insanne Merhaba tahmini tarihim 12/12benimgibi yeni ögrenen anneler nasilsiniz cok heycanliyim kese gorundu ama pek bulanik korkuyorum biraz daha önceki gebeligim kurtajla sonlandi kalbi atmadi buyumedi sizde durumlar nedir
gamzosgamzos Insanne ayyy aralik anneleri basligini gorunce duygulandim bende 2019 nisan 20 de hamile oldugumu ogrenmistim 19.12.2019 da kizima kavusmustum çok şükür Rabbime darısı sizlere olsun inşaAllah 🙏
elifemirasaf Insanne bende bugün 4+ 4 oldum 4+ 2 De Kese göründü son adet tarihim 1 Mart beta Salı günü 4937 çıkmıştı
Hayal11 Insanne bende yarın kontrole gideceğim pazartesi beta 115 çıktı çarşamba tekrar gel dedi 🤲🤲son adet tarihim 18 Mart kızlar yarın doktor kese için vajinal mi bakar yoksa ultrason mu bilgisi olan var mı çok heyecanlıyım .rabbim hepimize sağ Salim nasip etsin 🤲🤲👏👏👏💕
Insanne 4+5te görundu ama iste korkuyorum biraz cunki cok sancim oldu haftaya bidaha gidicem bakalim be durundayiz insallh devam eder sen kac haftaliksin
Insanne elifemirasaf iste ben bi gece cok kotu oldum ytamadim sancidab sabaha da garip bi his vardida iste doktor kanaman varmi dedi yok dedim bi hafta sora bidaha bakicak bakalim simdi stres yapma sakin ol faln dedi
elifemirasaf Insanne benimde kanamam falan yok ama hiç geçmeyen bel ağrım var çok normal dedi ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar yoktu
Insanne GulsahAydin Amin inşallah iyi düsunmeye calisiyorum😅 insallh saglicakla buyurler tum bebisler
Insanne Hepimiz yakıniz insallh cok güzel günler bizi bekliyordur yakin zamanda kalp atışlarını duyarız inşallah🥰🥰🥰