Cigdem_42 Kizlar ben 2 aylik hamileyim dün akşam kanamam oldu agrim sancim olmayınca doktora gitmedim ama hala akintim devam ediyor az ayaga kalkamiyorum basim çok dönüyor basina boyle bisey gelen varmi yardimci olurmusunuz
Senem94 Cigdem_42 ciddi bir şey olabilir. Doktorunuza ulaşmak gibi bi imkanınız varsa arayıp ona sorun sizi yönlendirsin
Alyaesmaa Cigdem_42 Neden gitmediniz ben kanama olunca hemen gidiyorum doktor bakmadan anlayamam dıyor kanama alanı çokmu azmı diye bakar ona göre birseyler yapar ilac verır
YuvarlanamayanPandaa Hala kanaman varmı kuzum miktarı önemli ilk üç ayda az kanamyı normal kabul ediyorlar ama bence sen bi genede git baş dönemesi falan varsa
Cigdem_42 Senem94 malesef canım burasi küçük yer oldugu icin sadece haftaici gunduzleri kadin dogumcu oluyor herzmn bulamazsin
GulcanDongel Neden bekliyorsunuz ki, bu kanama iyi bişey değil benim de ağrım sızım yoktu hiç kanama vardı, ikizlere hamileydim kanama yüzünden bi bebeğim düştü.. Temkinli olun bi an önce acile gidin serum iğne verirler.
Cigdem_42 Alyaesmaa canım kadin dogum doktoru yok suan sadece haftaici gunduzleri oluyor burasi kucuk yer oldugu icin sadece 1 tane doktor var onuda bulmak zor