saideeeee 22+4 haftalık hamileyim bazen çok hareketli bazen az böyle olan var mı tedirgin oluyorum ister istemez göbeğim 2 3 gündür eskisine göre daha az sabah bi kalktım küçülmüş göbeğim bu durum normal mi
birprensesvebirprensannesi saideeeee 28. Haftaya kadar bebek hareketleri düzensiz olur korkma canım 🙏
Zeynep_18 saideeeee bazen gazla beraber daha büyük oluyor o haftalarda, 28 haftaya kadar düzensizlik normal hareketlerde korkmayın☺️
Songulll123 saideeeee bende aynı durumu yaşıyorum bugün tam 22 haftalığız çok güçlü sürekli tekmeler azaldı bir iki haftadır sanki gece benimle beraber uyuyor çok sakin arada bi kımıldıyor
saideeeee aeh birprensesvebirprensannesi Zeynep_18 Songulll123 Emn_dgn mutluaile11 Pelin__1 sağolun birazda olsa içim rahatladı 😘
Emn_dgn saideeeee aynı haftadayız benimde düzensiz net hareketlerini hissetmiyorum ama küçük henüz büyüdükçe herşey oturur diye düşünüyorum
Pelin__1 saideeeee ben de 22ye girdim dün kıpır kıpırdı bugün 3-4 kere tekme attı herkrs normal olduğunu söylüyor