Bsra1111111 lentil ay canım bende zaten göbek vardı pantolonlarım 1 hafta sonra olmayacak 4 aylik hamileyim gibi hissediyorum hahahaha sende nasıl durumlar
Azizinannesi2 13 haftalık olduk ama 2.5 kilo almışım doktor sadece tahminen kız dedi bilmiyorum kesin bişey demedi hayırlısı olsun
lentil Bsra1111111 vallahi 1 hafta sonra olmayacaksa şanslısın. Benm 2 haftadr olmuyordu eski daha kilolu olduğum dönemin kotlarını giyiyordm. Cuma günü itibariyle onları da giyemiyorm🙈 bakalm tam kapanma olacak mı pzrtesiyi bekliyorm yoksa gdip kıyafet alacağım
Bsra1111111 lentil hahahahahah way be diyorum anneyim ben faln evde kendi kendime konuşuyorum nezman gideceksin hastaneye
lentil Bsra1111111 8+0 da gittim doktor covidden dolayı 12.haftada görüşeceğiz dedi. Sen ne zaman gdeceksn.
Bsra1111111 lentil 28 persembe giderim erkenden de gidip bakmak istiyorum merak ediyorum onu özelemi gidiyorsunuz ben suanda devlet ama özelde yapmak istiyorum dogimu
lentil Bsra1111111 evet özele gidiyorum. Bende merak ediyorm biraz riskli bi gebelik yaşıyorum her gittiğimde acaba görecek miyim umuduyla gdiyorum. Ama olacağı varsa oluyor diye rahatlatıyorm kendimi
lentil Bsra1111111 ilk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu. Bu defa da haşimato tiroidi çıktı ve tiroid antikorum çok yüksekmiş ve düşüğe neden olabilirmiş bu. Öyle şeyler yani 😳
Bsra1111111 Sen herzman şükret alanda allah verende allah şükür namazları kıl dua et bol bol allaha daha yakin ol hisset sana da çok huzur verecek inan daha hersey güzel olacak rabbimin izinliyle