Miralinda Arkadaşlar merhaba tesettürlü hanımlar doğum esnasnda veya odada iken nasıl oldu sağlık açısından zorlu bir süreç olacağı için başınızı kapatmada buna dikkat etmede nasıl oldu yada doğuma nasıl girdiniz
momof3 Miralinda Doğumhaneye tülbentle gittim zaten önlük giydirmişlerdi doğum olduktan sonra pijamamı giydirdiler bone şal almıştım onu taktım öyle çıkardılar
Merveee34 Miralinda ben sezeryan doğum yaptım 3 tane . Ameliyathaneye tülbentle girmeye izin vermiyorlar onların verdiği boneyi taktım . 2 doğumun spinaldi ameliyattan odaya gelene kadar hemşireler boneyle kapatmışlardı hep . Odaya geçince kendimdeydim hemen tülbentimi basıma atıyordum .son doğumun genel oldu . Basım hep açıktı kendime gelmem çok zordu onu hiç düşünemedim açıkçası . Kendime gelince takımımı giyince o şekil örtmüştüm tülbentimi
Zeynep0606 Miralinda doktora gunah degil suan hastanede yatiyorum burada kafani kapatacak kendini duzeltecek vakit olmuyor cnm inan basim acik duruyorum fakat esin gormeye gelirse disari cikabiliraem anca tulbent atiyorum
Miralinda Zeynep0606 Aynen yani başı düşünecek halde olmayabiliriz odaya geldikten sonra annem vs hallderde ameliyat esnasında 🤷🏼♀️
YuvarlanamayanPandaa Benim ilk doğumum sezeryandı mecburen onların verdiği boneyi taktım genel oldugu için odada ne haldeydim bilmiyorum zaten canınla uğraşıyorsun biraz kendime gelince eşim başımı örttü üzerinde böyle
Gulsen4224 Miralinda sancı sırasında başında birşey durmuyor ki başım açık gitmişim çatala haberim yok erkek felanda yoktu şükürler olsun denk gelmedim
Goncagul27 Saçın açık oluyor onların verdiği boneyi takıyorsun sezeryanda tamamen çıplak oluyorsun saç şurada kalsın🤭
Seyma2861 Miralinda bende doğuma gitmeden bunları düşünüyordum tülbentle gitmiştim aşırı çekinirim normalde cok dikkat ederim inanın öyle bir an oluyor ki ne kafan ne gözün hiç bir yerin gelmiyor gözüne..
Zeynep0606 Miralinda bone veriyorlar zaten kuzum takiyorsun hastanede gunah degil sonucta onlar yeminli doktor neticede birde keyfi acmiyoruz basimizi sonucta rabbim goruyor.
Merve1455 Miralinda ben kürtaj olmuştum odada bone takıldı kolu bacağı olmayan sırtı açık saçma bi kıyafet verdiler ve erkek hasta bakıcı beni ameliyathaneye götürdü.Tülbentle insem dedim olmaz dedi Bi kaç bone birden getirdi hemşire taktım çarşafıda kafama kadar çektim gittim. Ameliyathaneye yatınca da oradakilere rica ettim bi yerim açılmasın diye erkeklerde girip çıkıyor çünkü ama sonra narkoz verdiler ve ne halde geldim bilmiyorum odaya gelince toparlandım.
ysfali06 Miralinda üstüme önlük giydirdiler başkada hiç birşey yoktu. Sancı odasında sadece ebe, doktor ve eşim vardı. Doğum haneye giderken başıma bone geçirdiler ama zaten geceydi kimse yoktu koridorda. Yani tüm doğum boyu ebe doktor ve eşimden başka kimseyi görmedim. Ertesi gün normalde muayeneye gelecektim ve bu durumu soracaktım doktora erkek olmasın vs diye ama ben soramadan geldi oğlum 😅
hllglck Miralinda sancı çekerken zaten başında bişey durmuyor yabancı kimse de olmuyo ztn yanında. Benim eşim yanımdaydı. Doğumhaneye öyle götürmüşler beni pek hatırlamıyorum. Doğumdan çıkıncada kendileri kafamı orda havluyla mı ne örttüler ben söylemeden. Her hastane ve çalışan buna duyarlı değildir tabi. Siz gittiğinizde uyarırsınız başımı örtün diye. Odaya da ziyaretçi gelince tülbent örtersin cnm.
surelitta52 Doğumda başım açıktı, zaten o an hiç aklıma gelmedi bile. Odaya çıkınca da tülbent bağladım. Güzel güzel oyalı tülbentler vermişti anneannem hep onları bağladım taburcu olana kadar. Şalla falan uğraşamazdım şahsen. ☺️
Jdjvj Miralinda valla ben ilk dogumumda can havliyle unutmuşum doktorumda erkekti hiç aklıma gelmemişti ama bu sefer önceden evden çıkmadan adam akıllı baglayın çıkcam çözülmesin die tabi gene sancı haliyle unutmzsam
aydemirtas Miralinda ilk başta doğum hane personeli tamamen bayan olan bir hastane tercih ettim ilk doğumum normaldi sıkıntı olmadı. İkinci doğumum sezeryan oldu onda da yine herkes bayan denk geldi odadan ameliyathaneye götürülürken eşim sağolsun başıma şalımı attı onda da sıkıntı olmadı çok şükür