Yusuf_yildz Arkadaslar devlete acile gitsem suni sancı verip dogurturlarmi artık yoruldum yada nst ye bağlarlar mi😦😔
_Mother_ Yusuf_yildz git canım acile seni ilk muayene ediyorlar daha sonra nst ye bağlıyorlar açıklığın yoksa bile bağlıyorlar sancı varmı diye ve muhtemelen yatış yaparlar çünkü günün dolmuş bende devlette doğum yapacam o gün gittim sancım vardı diye benim bu şekilde oldu çünkü nst de sancı çıkamyınca eve gönderdiler ama
Busraonen Yusuf_yildz bende aynı durumdayım çok çok çok bunaldım zaten çok zor bir süreçten geçiyorum psikolojim iyice bozuldu ne açıklık var ne sancı ne nişan ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok artık aklımı kaybetmek üzereyim herşey çok zor geliyor aklımı oynatmama çok çok az kaldı
_Mother_ Yusuf_yildz aynen canım bakarlar mecbur zaten kahverengi akıtmım oluyor nişan olduğun dan emin olamıyorum haftam da geçiyor de
Morperi Doğumu bekleyen arkadaşlar lütfen önce bi sakin olun 🤗 1 saat tempolu yürüyüş, merdiven inip çıkma, perine masajı,squat bunları yapın..hurma yeyin 5-7 tane..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🤩