edanurciftci Bak canım sana birşey anlatayım..
Benim ilk gebeliğim de ben 23 haftalıkken bana devlette senin bebeğin down sendorumlu anne karnından sıvı almamız gerekiyor dediler ben kabul etmedim riskli olduğu için aynı gün içerisinde özele gittim muayene oldum özel deki doktor her hangi bir sıkıntı görmediğini söyledi bende senin gibi hangi birini inanacağımı bilemedim iki ara da bir derde kalmıştım çok şükür oğlum sağlıklı geldi dünyaya hiç bir sorunumuz yok ☺️
Şimdi ikiniciye hamileyim sağlık ocağına tahlil vermeye gitmiştim sonuçlarım da idrarım da kan olduğunu söyledi doktor bana kadın doğuma git onlar baksın dediler.. ben hemen korktuğum için özele gittim doktor bana bir sürü ilaç yazdı bunları kullan iki hafta sonra tekrar gel dedi benim içim de bir şüphe vardı nedense o ilaçları kullanmak istemedim ertesi gün devletten randevu alıp tavsiye üzeri bir doktora gittim doktor sonuçlarıma baktı korkulacak birşey olmadığını sadece bol su içmem gerektiğini söyledi ilaçları kullanmadım aradan iki hafta geçti tekrar tahlil verdim temiz çıktı ☺️
Demek istediğim şu doktorunu bulacaksın özel devlet fark etmiyor kafa dengi bir doktor bulursan şanslısın ☺️ ve hiç bir zaman bir doktorun dediğine inanma mutlaka ikinciye görün ☺️
Baya uzun oldu 😅😅