fethiyeli48-48 Gulsen4224 kuzum hayırlı olsun rabbim evladınla sağlıklı sıhhatli yaşatmayı nasip etsin inşallah sana diyordum sen doğurana kadar cinsiyetini sana atabilsem ama denk gelemedik 💚 müsaitsen bakabilir misin kuzum coook teşekkür ediyorum. https://imgyukle.com/i/OxXctq
Hafizerabia43 Gulsen4224 rabbim sana ve aileme hayirli evlat olmasini nasip etsin insallah gozun aydin bahti guzel.olsun prensesin 😊💜 Bize cinsiyet tahmini yaparmisin rica etsem taze anne seni bekliyoruz kac haftadir 🙈🌸 https://resimyukle.link/i/axrNx
Gulsen4224 Haticeyn inşallah tatlım ee ilk zor olunca ikinciye korkuyor insan bende hep korkardım ama teselli de ederdim kendimi gerçekten ikinci daha hızlı ilerliyor sadece bebeğine odaklan balım kasma kendini güzelce kolayca atlatırsın 😍🤲🏻
Okaliptus Gulsen4224 maşaAllah canım Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin☺️🤲🏼 Devlette mi özelde mi doğurduğunu öğrenebilir miyim? 🎈
Merve50 Gulsen4224 sağlıkla büyüt canım benim saat kaç ya doğumun gerçekleşti yani toplam kaç saat sancı çektin 😇💜
Gulsen4224 Merve50 amin balım inşallah 5,6 saat çektim cnm aslında ertesi günden başlamıştı ama yarımsatte sürüyordu beni rahatsız edecek şekilde değildi di
minikturta Gulsen4224 ayyyyyy ne kadar güzel ve kolay bir doğumun olmuş Rabbim herkese nasip etsin gözün aydın güzelim Allah im dört gözle sevdirsin inşallah 🥰
Haticecakirr Gulsen4224 ay maşallah çiçeğim İnşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün ahlakı da huyu da yüzüde adını aldığı Hz. Fatıma annnemiz gibi güzel olsun 🌸
Gulsen4224 Haticecakirr çok teşekkürler balım amin inşallah canım huyu ahlakı benzesin dediğin gibi inşallah darısı senin başına sağlıcakla kolay bir şekilde kucağına alırsın bebeğini 🤲🏻💜💕
Rabiasel Gulsen4224 Allah hayırlı ömürler versin evladiniza size de geçmiş olsun inşallah benim dogumumda da böyle iyi doktor ve ebeler olur dua edin lutfen
Gulsen4224 Rabiasel amin balım İnşallah kesinlikle çok önemli doktor ebe onlar iyi olunca sizde iyi oluyorsunuz 😍🤲🏻
Rabiasel Gulsen4224 inşallah en büyük temennim o bide genelde devlet hastanelerinde çok tersliyorlar doğum esnasında ondan korkuyorum