Gulsen4224 Damla55Defne amin balım Allah razı olsun inşallah cnm en kolayından nasip eylesin rabbim sanada🥰🤲🏻
Gulsen4224 Tdm29 amin balım inşallah kolayca atlatmayı sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam 🤗🤲🏻💜
Gulsen4224 Masalannesii çok teşekkürler balım Allah razı olsun inşallah sağlıcakla kolay bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mevlam 🤲🏻💜💕
Demetslt Gulsen4224 gozun aydın canım ❤😘 buraları bırakıp gitme yine de cinsiyet bekleyen bir sürü annemiz var 😅
Gulsen4224 Demetslt çok aşırı bildirim birikti balım ara ara giriyorum işte bakmaya fırsat kalmıyor 🤭😂
Husnagzkzl Gulsen4224 Canım benim maşallah hayırlı olsun rabibim uzun sağlıklı ömürler versin Allah analı babalı büyüsün inşallah 👼❤️🤲🏼
Gulsen4224 Prensmmm amin canım teşekkürler inşallah darısı tüm hamile annelerimize kolayca İnan böyle dua ettim hep sancı esnasında rabbim kabul eylesin 🤲🏻😍
Madinanin-Annesi Gulsen4224 gozunuz aydin olsun hayirli evlat olsun.Agriniz nasil cokmu oldu?Birde kan gelsede yikanmak olurmy?benimde dun sancim vardi bagirsak agrisi dogurdum sandim ama hic bir sey yoktu kan su falan.
Gulsen4224 Hiranurecrin amin tatlım inşallah cümlemizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻💕
Ballimiz Gulsen4224 ya canım biliyorum çok yoğunsun ama bir aydın bekliyorum bebeğin 11 haftaya gelmesini ve senden yorum almayı atsam bi bakı versen🤗😌