Happybaby53 Kızlar, 18 haftalık hamileyim. Sol ve sağ bacağımda morarma gördüm, biyere vurmadığıma eminim. Pıhtılaşma belirtisi olabilrmi? Başka belirtiler oluyomu anlamak için.
Merveee34 Happybaby53 canım doktoruna bildir . Eğer genetik testin yoksa hamileyken yapmaz . Aptt değerine bakar sadece . Ben iğne kullandığım halde sebepsizce de bacaklarımda morarma oluyor
Nry0682 Happybaby53 hamilelikten dolayı varis oluşumu olabilirBenimde sag diz kapagımın altında önce morarma oldunsonra kılcal damarlar cıktı.Pıhtılaşmam var 14 cü haftadayız ondanmı bilmiyorum
mjora Happybaby53 pıhtı da olabilir varis de. Belli bir damarda bariz bir belirginleşme belirginleşmenin olduğu bacakta ağrı şişlik uyuşma varsa yüksek ihtmal pıhtı. Lokal bir yerde morluk kılcal damar patlamasından varisten kaynaklı olabilir. Zaman geçirmeden doktora sorun çok önemli
Happybaby53 Merveee34 Testim yok hayır. Sorucam yinede buraya başka belirtilerde oluyomu diye sormak istedim. İnternette ateş, bulanık görme, ödem gibi belirtilerde var diyor ama bende sadece küçük morarma olmuş
Merveee34 Happybaby53 bu belirtiler hakkında hiçbir bilgim yok canım en azından bende olmuyor .. Çok geçmiş olsun insAllah kötü birsey değildir 🤲🏻❤️
Happybaby53 Merveee34 şimdi baktımda en son 22.03. de kan vermişim orda da aPTT diye bir değer var. 19,4 çıkmış. Doktorlar hep testlerimin iyi olduğunu söyledi
Happybaby53 Nry0682 bende diz kapağımın üzerinde küçük var ama damar falan çıkmadı daha. Sağ arka bacaktada var onu bugün gördüm o birazdaha büyük ve yeşiimsi.
Happybaby53 Happybaby53 20-35 referans arası yazıyor. Benim değerim düşük. Yüksek değerde pıhtılaşma sorunu varmış.
Merveee34 Happybaby53 aptt sürekli değişir canım .ben diğer hamileliğimde 2 hafta da bir doktor aptt istiyordu benden