Fulyabaykan Merhaba arkadaşlar birşey sorucam gebeliğin 7. Haftasındayım ve aşırı balgam var buda midemi çok bulandırıyor sizde de balgam oluyor muydu ne iyi geliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi
Biranne2 Fulyabaykan kuzum bende de aynı ya Ama ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım zaten az içiyordum ondan mı bilemedim ben de iyi gelen bişey varsa bilgi almak isterim
Kubab1244 Fulyabaykan aynı şeyler bende de var canım prilam kullandım o biraz rahatlıyor başka hiç birşey işe yaramadı şuan 16+6 oldm halen sabah ilk uyandığımda oluyor ama sonra iyiyim
Gamzissss Fulyabaykan Bulantı demeyin nolurrrr geçmiyor 22 haftam bitecek hala geçmedi ağlayasım geliyor artık
Kaderyas01 Fulyabaykan canım benim ilk çocukta vardı 4 aya kadar sürdü benim mide bulantimi sadece limon kesiyordu midem bulandiginda limon yiyordum geçiyordu şimdi 4 haftalık gebeyim bunda henüz mide bulantısı yok inşallah da olmaz sen de limonu bir dene istersen canım inşallah keser bebişini de sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏
Fatmaarmutcu42 Ayy canım hiç bişey iyi gelmiyor maalesef bende de 6. Haftada başladı şuan 13. Haftadayım şükür bitti sayılır. İnşallah cabuk gecer ❤️
Fulyabaykan Fatmaarmutcu42 sabahları aç karna bile acı acı kusuyorum gerçekten çok zor balgam da olunca daha çok tetikliyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🥰
Fulyabaykan Biranne2 sigaradan olmasa gerek hamilelikten gelen birşey olmalı sigara kullanmıyorum ve bende var atamıyorda insan boğaza yapışmış şekilde çok kötü Allah yardımcınız olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
Fulyabaykan Kubab1244 balgam gebelikten gelen birşey olsa gerek ben sigara da kullanmıyorum ama şu balgamı atamıyorum da yediğim yemekler burnumdan geliyor gerçekten çok zor dediğin ilacı doktor mu yazıyor
Merve6954 Zeynp93 Benim doktorum gece yatarken iki tane iç dedi tek içersen faydasını görmezsin kesinlikle demişti.Onu kullandıktan sonra rahatladım biraz elhamdülillah.
Fatmaarmutcu42 Fulyabaykan aynen canım doktor yazıyor ilk akşamları aç karna kullanıyorsun fayda olmazsa sabah akşam aç karna atıyorsun. Cümlemiz evlatlarımızı sag salim kucağımıza alalım inşallah. Bu duygular bile cok güzel 🥰
Fatmaarmutcu42 Fulyabaykan aynen öyle bide benim 5 sene sonra oldu kendiliğinden her duygusu ayrı güzel 🥰
Fulyabaykan Gamzissss normalde 12 hafta sonrasında biter diyorlar gerçekten çok zor sizin için Allah yardımcınız olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🥰
Fulyabaykan Fatmaarmutcu42 çok sevindim adınıza sayılı günler çabuk geçer ben 20 yaşındayım ve 2 aydır evliyim 🤭 evlendikten bir hafta sonra gebe kaldım 🥰😍
Gamzissss Fulyabaykan Aminnnnn canım aminnn geçmedi vallahi doktorum da normal olabilir diyor bebiş için sabrediyorum
Fulyabaykan Gamzissss evet kimisi 9 ay boyunca kusuyor ama olsun rabbim böylesini uygun görmüştür sonu çok güzel ve beklemeye de bunları çekmeye de değer 🥰