Aylin-2015 Merhabalar herkese.12haftadan sonra cinsiyet deyisirmi acaba? Doktor kiza benziyor amma erken deyise bilir dedi.belirtilermde hic kiz gibi deyil.cin takvimide erkek gosteriyor.acaba 12haftadan sonra cinsiyeti deyisen oldumu?
132025 Aylin-2015 12.haftada net söylenmez genelde bide belirtilerin cinsiyetle alakası yok çin takviminin de alakası yok
Nurunannesiii12 Aylin-2015 değişebilir.cin takvimine bakmayın erkek deyip kız çıktığı oluyor. Kıza benzerlik erkek erkeğe bekletilip kız çıktığı çok oluyor 12 haftada cinsiyet görünümü tam olmamıştır 16 hafta yi bulur.
Hmsrqw Aylin-2015 12 hafta öğrenmek için çok erken zaten 16 da kesinleşir hayta detaylı da kesinleşir
Aylin-2015 Iki kere kiz hamileliyi yaşadim cok kotu gecirdim ikisindede.hep bulanti uyku halsizlik.simdide tam tersi belim agriyor hep.uykusuzluk,kokulardan tiksinme.Hayirlisi olsun her kes icin insallah
Limonnnn Aylin-2015 benim değişmedi 12+4 de kiza benziyor demişti 16da gttim kesin kız dedi 🌸 çin takviminde erkek çıkıyordu ve surekli tatlı yiyodum 😅
Gamzissss Aylin-2015 Bana herkes kız kız dedi devletteki doktor da kız dedi 15.hafta da özele gitti %100 erkek dedi bence daha erken haftalar değişebilir 😇
Cigdem-e Aylin-2015 size komik bisey söyliyim doktora ilk gittigimde 6 haftalikti bebegim. Doktor ne dese begenirsin bu erkek olabilir dedi 😅güldm 😅 hocam henuz cok cok kucuk mumkun degil bence dedim sadece tahmin demisti. Gecen hafta 12 haftaliktim yine erkege benziyor dedi .içimden dedim kesin bu doktor erkek cocuk seviyor 🤣 henuz belli degil tam olarak. Genetik testi yaptirdim onumuzdeki hafta belli olacak benim içime dogan hep kız .herşeyden once saglikli olsun ama kız olsun🙈😊
elisa123 Aylin-2015 bana doktor tahminini bile söylemedi cok erken 12 haftalık dedi net 16. haftada soyleyebilirim demişti bklm diğer ay inslah ögrenecez 🥰
Aylin-2015 nslhhsn9221 turkce dersimi veriyorsunuz hamin efendi? Baya bir harf hatasi falan arar olmus her kes.Azerbeycanliyim ben turk deyilim.o yuzden yanlis yazmis ola bilirim.bu dalga gecer tavrinizi anlamadim???