Teachernry Muciiizemm Canım Allah razı olsun senden her gün yapacağım♥️ 41te yasin dağıtacağım inşallah kuranın kalbi yasindir benimde bebeğim dua ile canlanacak 🤲🏻
Muciiizemm Teachernry şöyle yap tabi dağıtalım yeni Bi post aç burda her hamileye 1 tane yasin ver inşallah hamilelerin duası kabul olur orda dağıtalım
Teachernry birsaglikci öylemi çok üzüldüm evet 8.haftaya kadar bekleyeceğim inşallah sağlıklıdır bebeğimm
Cigdem-e Teachernry bebek var ama kalp atışı yok sanirim dimi canim. Oyleyse en az uç doktora gorun ondan sonra karar ver canim.Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin inşAllah🤲
Teachernry Cigdem-e Evet canım kalbide var dedi hatta bilmiyorum belki bebeğim gerçekten küçüktür o yüzden duyamıyoruzdur 🥺
Cigdem-e Teachernry bir hafta daha bekle . Belki gec döllenme olmuştur . Ama kesinlikle tek dotorla kalma
Selinbati Teachernry daha cok normal o doktor yeni mi başlamış göreve anlamadim böyle bisey demesi çok yanlış beklemekten zarar çıkmaz haftaya git bidaha bak derim
Teachernry Selinbati iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum canım mantıklı mı o zaman kesin belli olur diyorum , bayada araştırmıştım pişman etti beni ona gittiğime
Cigdem-e Teachernry Herzaman canim. Ben ikikez yaşadım senin yasadigini oyuzden cok iyi anliyorum.Duam seninle canim.Rabbime guven gerisini dusunme o en guzelini bilir bunu unutma🤲
Haticeaden Teachernry merhaba aybı sorunu bende yaşadım 10 haftaya kadar kalk atışı ve keseyi göremediler kesinlikle en iyi bir doktora gitmelisin lütfen pişman olacağın bişey yapma bekle çok erken daha bunun için
Teachernry Haticeaden yaa 10.hafta demek bayada geç bir süre şu an sağlıklı bir hamilelik süreciniz vardır inşallah, çok yanlış bir doktorla başladım sanırım bende
Haticeaden Evet şuan 19 haftalık hamileyim ve çok şükür kızım olacak bence çok iyi bir doktora git mümkense özel olsun ❤