Hsbsk Teachernry benim bebek olusmadi 1 hafta daha bekledik ama yok yani. Mecbur kuretaj oldum. İnsan cok uzuluyor filan ama dünyanın sonu değil saglikli degil bisiler yolunda değil ki devam etmiyor sonucta simdi tekrar hamileyim 15 haftalık
elif_2021 Teachernry aynisi benimde başıma geldi başka doktorada görün derim ben başka doktora gittim ve çok şükür şimdi 26. Haftadayiz
Teachernry elif_2021 hemen mi gittiniz peki ben ptesi gideceğim yine duyamayabilir miyim , sizin için sevindim Allah bizimde sonumuzu böyle hayırlı eylesin
Mumeray mutluaile11 şüphelendikleri vakit. Hemen detaylı ultroson istiyolar zaten 20. Haftayı bekleme gibi bi durum olmuyor. Onu demek istemiş arkadaşımız 😉
Gizem93- Teachernry Kesinlikle kabul etme ne demek kalp atışı duymadık kürtaj diye. 10. Haftaya kadar kalp atışı duyulmaması normal sakın pes etme lütfen
Teachernry Gizem93- kalp oluşmuş ama atmıyor diyor oluşunca atmayabilir dimi yada duyulmayabilir , sağlıksız olsa düşer zaten 😢
Teachernry Seyda2021 tok karna mide bulantım oluyor öğretmen olduğum için okulda ister istemez yoruluyorum 🤷♀️
Gizem93- Teachernry 10. Haftaya kadar bekle sen senin ya da onun sağlığınıza etki edecek bişey yoksa neden kürtaj desin ki öyle saçmalık mı olur
Pelin093 Teachernry bence suan hemen aldirmayin daha cok erken zaten hemen zehirleme falan söz konusu degil bence 10 gün falan daha bekleyin bi baska drada görünün
Teachernry Pelin093 ptesi tekrar gideceğim yine duyamayabilirim ama iki hafta beklemeyi düşünüyorum psikolojik olarak iyi olayım yeter ki 🥺
Teachernry Gul2528 çok şükür sizin için sevindim bende inşallah kanama vs olmadığı sürece bir işlem yaptırmayacağım ama sizde taktir edersiniz ki kendi kendimi üzüyorum sadece
Ebru1208ahmet Teachernry normal ultrason dan kese görünüyordu ama kalp atışını duymadık vajinal bölgenden bakmamız gerekiyor dedi bir canın yanar dedi tamam dedim baktık çok şükür kalp atşını duyduk şu an 27 haftalık hamileyim cnm başka bir doktora görün
Teachernry Ebru1208ahmet bu söyledikleriniz 9.haftada mı oluyor , kese 7 bebek 6 haftalık dedi doktor banada 🤷♀️