Burcukra 16 haftalık hamileyim 12 haftalık Ken kıza benzetti doktor 16 haftalık yçne kıza benzetti ama net kız demiyorlar sizin de böyle olup sonradan erkeğe döndü mü?
sosi5 Burcukra evet dondu ikiz hamileyim kıza benzettiler hep ikisini de kiz dediler 18 hagtalik iken erkek dediler elbise vs de almıştım 🙄
BRUTAL-BETTY Burcukra 17 haftalık hamileyim bu güne kadar devlette doktorum hep kıza benziyor dedi hatta pazartesi günü kontrolum vardı %75 kız dedi bende salı günü özele gittim ve kesin olarak erkek olduğunu öğrendim 🙈
Sedagll sosi5 bennde on sekizinci HAftayaaa kadar bekledim kız dediğine inanmamıştım. Çok şükür kızmış
Burcukra sosi5 ya ben cinsiyet tahmini için ultrason resmini atmak istiyorum ama nasıl atacağım bilginiz varmı Bi türlü atamadım
sosi5 Sedagll ay iyi bari kuzum en azından değişip de hayal kırıklığı yasamamissin simdi kac haftaliksin
sosi5 Burcukra ama degismeye de bilir fakat sen yine detaylıya kadar bekle kıyafet alma derim 😅 patladı elimde 😅
Gokcecelik Evet 12 haftalıkken %70 kız dediler nifty testi olmak durumunda kaldım oğlum oluyomuş ve hastane çıkışını falan yaptirmistim o yüzden acele etmeyin bekleyin biraz daha 😊