litha esra556141 evet cok dogru yok yok takmam zaten takacagim bi durum yok cunku ilk denememiz olacakti bu ay onu bile deneyemedik iste esim kaynakli🙈😄darisi diger maclara artik olacagi varsa olur zaten🤗
Minik_fasulye Daha ilk denemeymiş zaten hem bebek geleceği zamanı bilir ☺️ Bide gebelik öncesi folik asit kullanımı çok önemli
litha Minik_fasulye ne guzel dedin bebek gelecegi zamani bilir evet😊ilk deneme bile diyemeyiz tam o bile olamadi diyorum ya🙈😄folik asit iceren multivitamin takviyesine basladim tesekkurler hatirlatma icin yine de🤗
Pelin__1 litha Evet hatta eşim bana bunu açıkça söyledi, bu şekilde üzerimde psikolojik baskı hissediyorum ve birliktelik fikrinden uzaklaşıyorum dedi. Ben de tamam o zaman akışına bırakalım haklısın deyip ona söylemeden ovu takibine devam etmiştim 😃
litha Pelin__1 eslerimiz o anlamda benziyo belli ki esim bana o sekilde soylemedi ama belli etmis oldu bunu zaten bence bebek fikri ile korunmasiz olan iliski baslangicinin yeniligi olsun bi de ovulasyon testi merak edip denemem ve yok yumurtlamaydi yok catlamaydi diye esime soylemem nevrini dondurdu esimin aliskin olmadigimiz bi surece girmis olduk ve olumsuz etkiledi ozellikle onu bu arada iyi yapmissin da anlamadi mi yine de atiyorum yumurtlama catlama vs oldugunda yanasmandan falan🙈😄
civilti-10 litha canım aynı sorunu bizde yaşadık hatta yaşıyoruz ben artık söylememe kararı aldım bundan sonraki takiplerini gizli yap ben öyle yapacağım çünkü erkeklerde bir baskı oluşuyor ve bir anda her şey kesiliyor resmen eşim de diyor kendimi şartlandırdığım için olmuyor stres oluyorum vs diye.. 🌸
litha civilti-10 demek ki yalniz degilmisiz🥺 kesinlikle oyle bu da bize bi tecrube oldu bundan sonra soylememiz gerektigini anlamis olduk😬boyle olacagini hic tahmin bile edemezdik ama di mi afalladim saskina dondum ben de oyle olunca o iki gun de hatta ondan sonra hic iliski olmadi bile🙈🥴ama soylemesek de anlarlar ki😬
civilti-10 litha bende şoka giriyorum o anda tepkimi gizleyemiyorum bu ay söylemeyeceğim bakalım inşallah anlamaz
litha civilti-10 ben de mayisi bekliyorum bakalim🍀ben de soylemeyecegim tutabilirsem kendimi ve caktirmazsam😬 ramazan da girdi araya gerci esim otuc tutuyo ve iftardan sonra uyuyup kaliyo sahura uyandiriyorum ve bu sekilde iliski hic olamayacak sanirim🤦♀️😁bende re hic istek falan yok zaten😬herhalde bizim bebek calismalari yalan olur olursa da anca hazirani bulur bu gidisle😬😁