Havva-21 Merhaba kızlar, Siirt’ten batıya tayinciyiz tercihlerde başlamış, ama daha da kararsızız illeri sıralama konusunda, Bursa,Çanakkale, İzmir’de eşi görev yapan var mı
YuvarlanamayanPandaa Havva-21 bu konuda bende bekliyorum bizimde atamamız var doğudan batıya muş görev yermiz ama gezici oldugu için mardınde eş götürebilen şehirler bilenler yardımcı olabilirmi komando uzman çavuş
Mervesngr71 Havva-21 benim eşimde jandarma ığdırda görev yapıyoruz bizde tayinciydik normalde ama memnun olduğumuz için 1 sene uzatma verdik ama Çanakkale Geliboluda kuzenimin eşi görev yaptı ve cidden çok memnunlardı onlarda bu sene doğuya tayinci oldular Çanakkaleden hiç gitmek bile istemediler yani o derece ama sadece Çanakkalenin biraz pahalı olduğunu söylediler.
Havva-21 YuvarlanamayanPandaa jandarma canım benim eşim, insallah dağıtma birlikler falan olmazda güzel rahat edebileceğimiz yerlere çıkarız
Havva-21 Mervesngr71 bende çok güzel bir yer olduğunu duydum ama dediğin gibi biraz pahalıymış ondan dolayı da kararsız kaldık
YuvarlanamayanPandaa Havva-21 hmm tsk bizim biraz daha sıkıntılı Rabbim hayırlı yerlere gitmlerini nasıp etsin inşallah