Kevakar Kızlar anlamı güzel erkek ismi önerir misiniz çok fazla kız ismi var internette , ama erkek ismi bulamadm🙈
Derya Kevakar ERALP bulduk biz anlamı da yiğit erkek demekmiş bizde şuan deli gibi erkek bebek isimleri bakıyoruz dün oğluşumuzun olucağını öğrendikte 😂😂🌸
Mdnyldz Kevakar Ahlas olacak inşallah oğlumuzun ismi Rabbin’e bağlı, temiz, ahlaklı ve iyi niyetli demek👼🏼♥️
Buketttttt Kevakar Erkek isimleri Barbaros Cihangir Çağatay Çağrı Doruk Ekin Gökay Gökalp Kayahan Mert Nazım Nusret Soner egemen
Berfininannesi Kevakar İmran koyacaktım oğlum olsaydı hz meryemin babasının ismi kuranda geliyo ali imran süresi 😊
Sterre Çağan mutlu gün bayram demek. Arden ise adalet prensi, ışık saçan parlayan demek. Oğlumun isimleri. Oğlum arkadaş canlısı, sakin, kesinlikle parlayan bir çocuk. Fikir olsun size de
Annecik_ Kevakar ben ilk oğlumun adını Ateş koydum 🔥 Ateşin bulunması dünyadaki medeniyetlerin başlamasına insanların ilerlemesine yardımcı olmuştur çağ değiştirmiştir bu açıdan bakınca çok güçlü bir isim Şimdi yine bebek bekliyorum bu oğlumun adı da Toprak olacak 🌍 Toprağa bir tohum verirsin o sana meyve verir sebze verir sen bir verirsin o sana binlerce verir onun da anlamı çok güzel Dünyayı oluşturan iki element ATEŞ ve TOPRAK ❤️
angime Annecik_ ay nasıl bayıldım nasıl güzel anlamları, benim de oğlum olacak Atlas düşünüyoruz🌸 sağlıkla gelsin bebeğiniz
Annecik_ angime biz ilk bebeğimize karar verdiğimizde Uzakdoğu turundaydık Bali Tayland Dubai geziyorduk eğer bu geziden sonra bebeğimiz müjdesini alırsak adı Atlas olsun demiştik nasip olmadı sonra Ateş ismi daha hoşuma gitti öyle koyduk