F1903 Merhaba hanımlar pazartesi günü gebe olduğumu ögrendim , carsamba günü ise corona 😭 ilac vs alamiyorum 3 gundur yatak dösek yatyorum felaket agrilarim var yasayan varsa neler yaptiniz nasl gecirdniz.kac gun surer bu agrilar
Nurayademir F1903 merhaba öncelikle gecmıs olsun korkmayın umarım sağ salim atlatırsınız bol sebze ve meyve tiketın tavuk suyu çorbası veya baska corbalardan tületın sıcak ballı süt için ki boğzınız yumusasın ateşinizi kontrol edın sürekli cıkarsa ambulansı arayın bnm doktrm bunları söyledi bn de böyle atlattım yeni şükür karantınam bugun bttı cok gecmıs oslun ☺️🤲🏻
Prenses21 F1903 istahim yok diye yrmek yememezlik ypmayin yemek ve ozellikle meyve bunlari bolca tuketin gecmis olsun
ikincimucizemmmm F1903 bol bol C vitamini kullan doktorunla görüş çünkü kan sulandırıcı falan yazıyor birde vitamin canım kendine iyi bak
Nurayademir F1903 umarım yardımcı olucak yakknlarınız vardır yakınlarınızda ben 15-16 gün hastaydım baya insan birilerini arıyor hiç bi şi yapacak dermanı kalmıyor bi de biz gurbettyız ailemiz uzak bize sağolsun burdaki komsularım yardımcı oldular yemek yapıp getırdıler sizin de umarım rabbim yardımcınız olur anlıyorum sizii
F1903 ikincimucizemmmm bunu İnternette de okudum ama henüz doktora gidemeden Corona oldum aradim doktorumu durumu bildrdim folik asite basla dedi, bebege bi zarar olurmu kullanmasam kan sulandrciyi
F1903 Nurayademir Biz de Gurbetteyiz Aynı kaderi paylaşıyor muşuz kayınvalidemler burada ama Kayınvalidemin de annesi hasta hastanede kalıyor oda 😓 Bir de 2 yaşında bir oğlum var bayağı zor geçiyor o yüzden Bolca dua istiyorum sizden
ikincimucizemmmm F1903 bilmiyorum ama keşke yazsaymış ekstra birde vitamin vermişti bol bol meyve yemek gerek demişti merak etme bebeğini etkilemiyor