Kubraa-94 Haftamdan itibaren hep sarı akıntı gelmeye başladı ve nedeni nedir aynı durumu yaşayanlar var mı lütfen bilgi verebilir misiniz. Ve sancının gelmesi için neler yapmalıyım 🙏🏻😬
Sonay-34 Kubraa-94 temizlik yapıyorlar genelde yerleri eğilerek silme sguart aman dikkat edin yavaş yavaş sağlıcakla gelsin inş
Madinanin-Annesi Kubraa-94 sari akinti hep oldu bende.Hurma ye yuruyise cik dus al yerleri silmene gerek yok))o hic bir sey yapmiyor))cok denemisimdir🤣🤣🤣hurma iyidir)
Kubraa-94 Madinanin-Annesi bende sadece ben mi yaşıyorum enfeksiyon mu acaba diye çok düşünüyordum 👍🏻🙏🏻🙏🏻
Madinanin-Annesi Kubraa-94 yok canim hamileligimden beridir var sadece doktorlar bebege gecmesin diye ilac verdiler filtr falan oyle onlem aldik simdide doguma az kaldi dogan gunume kadar gene bakilacak olsa gene antibyotik icirib temizledib oyle dogurtacaklar.
Kubraa-94 Madinanin-Annesi bende 39. Haftama girdiğimden bu yana var acaba doğumun yaklaştığının belirtisi mi mantar mı bilemedim eğer doğum olmazsa Çarşamba yine kontrol var soracağım 😬
Kubraa-94 Yusuf_yildz inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bende bekliyorum ne zaman gelir sancı 😅
Zeynepppp55 Bende de var aynı akinti ama sancim falan hiç yok çarşamba kontrol var bakalım ne zaman olacak doğum
_Mother_ Kubraa-94 bende yumurta akı kıvamında oluyor 3 gündür ama akıntı değil jel kıvamında benimki erkeklerin saçına sürdüğü jole varya daha çok ona benziyor
efruzzz Kubraa-94 benimde hep vardi akinti ama son zamanlarda cok artti 39 olduk bizde doguma yakin artarmis genelde canim yuruyus merdiven squat hurma perine masaji hepsini yapiyordum en son ahududu yapragi cayina da basladim nst de sukur sanci gordum duzensiz de olsa cunku hic sanci olmuyordu
Kubraa-94 efruzzz evet aynı şekil hamilelik boyunca hep o akıntı oluyordu bu son 2 hafta bayağı fazlalaşınca sormak istedim teşekkür ederim 🙏🏻
Mutlulugumm123 Kubraa-94 canm o akıntı bende de var ve hic geçmedi dogum icin squat hurma yuruyus yapabilirsin ben bunlari denedim bi faydasi olmadi gerci hala 40 haftalik olduk 😂
Kubraa-94 Mutlulugumm123 evet ya 40. Haftamıza girdik bakalım ne olacak bekliyorum rabbim sağlıkla almak nasip etsin hepimize 🙏🏻💐
Kubraa-94 Alara005 doktorunuz enfeksiyon demiş Alara hanım daha çok erken sizin için inşallah vakti saatinde olur bebeğiniz 🙏🏻
aybarsdefne Kubraa-94 ananas ,ada çayı ,günde 10 hurma, bacakları açarak oturup perine masajı , duşta perine masajı bel altına sıcak su merdiven çıkmak uzanarak cam kapı silmek ,mutfak dolabı silmek 🤪yani detaylı ev temizliği
Kubraa-94 aybarsdefne öyle diyorsunuz tamamdır ben yarın bütün evi tekrar temizliğe başlayayım 😅😅 perina mesajı yapmadım hiç ama yürüyüş Arada yapıyorum ve hurma da diyorum 😅 aslında arada böyle kasılma oluyor hafif sancı geliyor anlamadım gitti 😅