GizemKaplan Merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum eşim işi sebebiyle 3 4 gün önce yağmurda sahilde islanarak eve geldi ve grip olmuş burun akıntısı hapşırık vs 2 gün dinlendi toparladı kendini daha sonra yine iş yerinde PCR testlerinden oldu negatifti fakat bana bulaştı sanırım ama eşimin haricinde boğaz yanmasi yaşıyorum bende de hapşırık burun akıntısı burun tıkanıklığı vs var bide dün aksamdan beri ara ara koku kaybı yaşıyorum ama geri geliyor yani bir bakiyorum hiç biseyin kokusunu alamıyorum sonra kendiliğinden geri geliyor acaba burun tikanikligimdan kaynaklı mi? Bide hiç tat kaybı yaşamadım covid olupta koku kaybı yaşayan ama tat kaybı yasamayan var mı mesela çok arada kaldım insan normal grip olmaya bile korkuyor artık bana bir akıl verebilir misiniz ?
esra556141 GizemKaplan olmussun veya olmamışsın diyemez kimse belki eşinden normal grip kaptin yada ayni zamana denk geldi baska bi yerden korona olabilir herkeste belirtiler farkli oluyo şu varsa koronasindir yada yoksa degilsindir diyenlere aldiris etmeyin keske olmasin tabi ama bence test verin içiniz rahat etsin kendinizi boyle strese sokup suphede kalip surekli düşünmektense
Elifozcn GizemKaplan canım suan covid geciriyorum 6. Gunum 25 haftalik gebeyim. Benim bogaz yanmasiyla basladi sonra ara aea hapsirik burun akintisi ve burun tikanmasi. 2. Gün koku tamamen gitti 5. Gun geri geldi ama tat kaybi yasamadim onun haricinde halsizlik ve sirt agrim oldu. Suan daha iyiyim yavas yavas geciyor sanirim umarim seninki hafif bir griptir oyle olmasada korkma bebege zarar vermedigi soyleniyor. Sakın kalmaya calis gecmis olsun 🥰
Deletedmom15262 Öncelikle geçmiş olsun canım gebelik dolasıyla ilaç kullanılmaz gripde olsan covitde mutantlı covit güncel belirti değişti ateş ve öksürük koku kaybı belirtileri hapsırık burun akıntısı göz yaşarması gibi belirti aldı ağır geçirenlerde ilk semptomlar var hafif geçirenlerde grip belirtisi gibi bol bol su meyve sebze tüket vucut direncini düşürme stres olmamaya çalış kendini halsiz hissedersen doktor kontrolünde vitamin vs.kullanırsın çok geçmiş olsun 💓💐
Znsnl Şu sıralar nezle de çok yaygın halamlar,kuzenlerim,başka arkadaşlar hep dediğiniz şeyleri yaşadılar ve testleri negatif çıktı tedirgin olmayın
MiraySu_19 Merak etme covid değilsiniz sadece eşinin gribi sana biraz fazla bulaşmış olabilir 🤭 Sen bence bir aile hekimine danış günde 4-5 porsiyon meyve sebze tüket.
GizemKaplan MiraySu_19 Bende açıkçası öyle tahmin ediyorum ama insan yine de bir acaba mi diyor sinirlerim bozuldu iyice
Sare_amine Ben de nezle oldum korkudan gittim 250 lira sıvadım test yaptirdim sonuc negatif elhamdulillah… havalardan herkes hasta gercekten. 🙄
GizemKaplan Sare_amine Bende devlete gitmek istemiyorum sıra bekle vs yoksam bile bulastiririrm diye korkuyorum ozellerde çok pahalli dediğiniz gibi başka semptom görürsem bende dayanamayıp gidicem sanirim
GizemKaplan esra556141 Evet haklısınız ama zaten kendi yasantimiz içinde biseyler yapıyoruz sadece burada medet elbetteki beklemiyoruz sadece bizim gibi var mı diye bakıp biraz olsun motivasyon kazanmaya çalışıyoruz moral de bozuk streste yapılıyor ister istemez devlette korona ihtimalli olan kişilerle sıra beklemek istemiyorum yoksa da bulaşma ihtimali var özelde aşırı pahalli tabi ki daha başka semptomlar olursa mecbur gidilicek ama burdan danışmak ve deneyimlerini insanların okumak motive ediyor insanı
Kaderkayaa GizemKaplan bende bütün kokuları aynı alıyorum mesala bi koku alıyorum parfumude koklasam o koku pis birseyde koklasam o koku