lentil 219Eyll tahliller yapıldıysa kalp atışından sonra gidin. Bende duydum kalp atışını fln ama daha gidip açtırmadım dosyayı. Gdip bu hafta halledeyim bende aslnda
mommyjean 219Eyll canım hemen git bildir çıksın aradan ben ilk sağlık ocağında öğrendim hemen kayıt açtılar 5.aya randevu verdiler bana. Bu arada aynıyız seninle ben de 5+2 salı günü kese görmeye gideceğiz 😊
Defnem0106 219Eyll Beni sağlık odağındaki hemşire aradı kaydımı yaptı 17.haftada izleme basliyrz cagiricam dedi boşuna gtme daha çok var 17.de başlıyorsun canim
Ervan 219Eyll ben kese gorundukten sonra kayıt acdirdim. Tansiyon ölçtü. Ve kalp atışını duyarsan bı tarih verdi gel dedi. Ve her gittiğimde kan vericekmisim. Öyle dedi. Duyduk şükür kalp atışı. Verdiği tarihde gidicem isde
MercimekveAnnesi16 219Eyll valla ben öğrendiğim de 4 haftalıktık 6+1 de doktora gittik keseyi gördük kalp atışını dinledik çok şükür 🙏🏻 Doktorum söyledi sağlık ocağına git zaten tahlil vereceksin dedi öyle gittim hem tahlil verdim hem kaydımı yaptırdım
micky Kalp atışını duyduktan sonra doktorunun istediği testleri vermek için gittiğinde kaydını açtırabilirsin.Benim doktorum 12 ayrı şeye bakmak istedi 10 tanesini sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım.
Cigdem-e 219Eyll normalde saglik ocagindaki ebnin seni aramasi lazim canim. Onlar sana nezaman gidecwgini soyluyorlar
E-kt Ebruuuusalman Canım benimde gözükmemişti ilk gittiğimde çünkü ben heycandan bişi yiyip içememiştim doktorumda bidaha ultrasona gelirken idrarın sıkışık gel yani altına kaçırcakmışsın gibi demişti o zaman rahat gözüküyormuş 😊inşallah gittiğinde kalp atışını falanda görürsün
Gmzoztrk 219Eyll canım ben sağlık ocağına gitmedim sistemden onlara hamike olduğuma dair bilgi düşmüş aradılar şu tarihte gelirmisin diye öyle gittiö
Gnssc 219Eyll doktor kontrolünden sonra git mutlaka kayıt yaptır. Ben bilmediğimden 4 aylıkken yaptırdım çok geç kalmışsın demişlerdi 😂
Mirac2507 219Eyll kalp atişini duyduktan sonra gidip gebelik kaydını olusturabilirsin canım ben öyle yapmıştım