Gmmz93 fatmacos ayyy az kalmış öğrenmeye hadi hayırlısı inşallah sonra siz de başlarsınız hazırlığa ben kendimi durduramıyorum da 😂😂
fatmacos Gmmz93 kız olursa hazırlığa gerek yok 😅😅 3.5yaşında Bi kızım var ondan baya bişey kaldı erkek olursa Bi tık hazırlık lazım
Gmmz93 Happiness- umarım pişman olmayız ben henüz almadım ama eşim de onu çok beğendi onu alacağım muhtemelen bej rengini 🥰🥰
Gmmz93 Fatili evett ama aynı şeyi o da bana diyor siz anne kız olup beni dışlarsınız diyo bende olabilir belki diyorum 😂😂😂
birtriptanesi Gmmz93 evet biliyorum onu ama ondaki modeli sevmemiştim ben normal himalaya kadife iple örmüştüm hemen bitmişti.Zaten bu da tek tığla örülüyor. Çok kolay.
Busraaa__ Gmmz93 merhaba Bizde 18 haftalik olduk hâlâ doktor söylemedi cinsiyeti Hazirliklara da 27 28 de baslarim artik ☺🌸
Ay-12 Kızlar 16 haftada erkek deyipde sonradan detylıda kuz olan varmı. Uf ya kızım olsun istitordum ama doktorum erkek dedi ve ben hala kz istiyorum detaylıda netleşir diyede hazırlık yapmak için 20. Haftayı bekliyorum.
Bernie Ay-12 ayni durumdayim, fotosunu dahi gosterdi ama ben kordondur,organi cikintilidir gibi ihtimallere yormaya calisiyorum:)) keza komsumuza 6 aya kdr erkek demislerdi,ki dogurdu :)
Busraaa__ Gmmz93 insallah ya en kisa zamanda öğrenirim. amin cok sagol cümlemizin yavrusu sağlikla gelsin insallah ❤🌸
Ay-12 Bernie yaaa tabiki sağlık en önemlisi böyle düşününce üzülüyorumda ama yine de engel olamıyorum kendime oğlum var ve şuan aşırı kız istiyorum🤦♀️O yüzdende her türlü ihtimali düşünüyorum