Gmmz93 Kuzucccum e bebek uygulaması yoksa indirin bence telefona ben ordan bakıyorum hep her hafta indirim oluyor belli ürünlerde ☺️
Kuzucccum Gmmz93 Hı hı var ındırdım ordan bakıyorum bugün başladı başka bı kampanya okadar tatlıiş seyler var ki hepsını almak ıstıyor ınsan 🥰🐥😀
Gmmz93 gokhande benimde sürekli elim gözüm karnımda bişiler yakalarım diye ama sanırım bu şekilde yakalamak için daha çok erken 😂
Deletedmom23234 Gmmz93 Benim annemde sarı renkte birşeyler örüyor fakat ben sarıdan nefret ediyorum 😅 ay inşallah öğrenirim salı günü 😍 sizde sağlıkla kucağınıza alıın bebeğinizi inşallah 🌸
Gmmz93 Deletedmom23234 aa tüh o zaman biraz daha sabretceniz yani mecburen 😂 aminnn inşallahhh Hepimiz sağlıkla kavuşalımm 🤲🏻🤲🏻☺️☺️
Shsg Gmmz93 merhaba bizde 15+2 .bı kızım var bir kızım daha olacak hayırlısıyla. Çok şey almicam ablasindan kalanlar çok zaten. Son haftaya yakın 2tane yeni takım alırım yeter🙂
Gmmz93 Shsg ooh süper o zaman 🥰 benim ilk bebeğim ama 8 aylık yeğenim var ablamın kızı ondan birr sürü kıyafet geldi bile şimdidenn bende çoğunlukla 6 Aydan sonrası için alacağım kıyafetlerini 🥰
Mervekunt Gmmz93 15+1 iz bizde 🙏 kizımı bekliyoruz saglicakla hayirli hayirli gelsin insallah annesinin canı 🙏🤲😘 ben 30 haftadan sonra almayi dusunuyorum insallah birkac tane suan birseylerimiz var 😇
Gmmz93 Mervekunt amiinnnn inşallahhh 🥰 ayyyy ben 30 haftaya kadar sabredemem sanırım günler geçmek bilmiyorr 🙊🙊😁😁
Fatili Gmmz93 Bizde 16+4 haftalık olduk 7 aylık olunca başlarım diyorum zaten şimdiden hoşuma gidenleri alacaklar listesine ekliyorum o gün gelince toplu şekilde alırım
Gmmz93 Fatili ay ben çok sabırsızlık sanırımm gördüğümü alıyorum dayanamayıp ufak tefek tabi çok değil 🙊🙊 bende 6 Aydan sonra ağırlık veririm diye düşünüyorum 🥰 sağlıkla kucağımıza aldırsın Rabbim hepimize 🥰🤲🏻
Gmmz93 Mervekunt ay yapın yapın dayanılacak gibi değil geçen emzik gördüm indirimde ayyyy çok güzel ayyy alcam dedim aldım dayanamayıp 😂🥰
Cigdem-e Gmmz93 14 hafta oluyoruz yarın 🤲🥰 cinsiyeti belli olsun ondan sonra yavaş yavaş başlarız heralde 😊 6 aydan sonra hızlanirim oğlumda öyle yapmistim
Fatili Gmmz93 Bizde de eşim öyle kız olduğunu öğrendi ne görürse alıyor durduramiyorum😇😇 amin inşallah canım Rabbim hepimizi kurtarsın 🙏🏻🤩
Mervekunt Gmmz93 iyi yapmissin kiz😃 sana diyorum ama emzik ve birkac tulumumuz hazir 😂 insanın ici gidiyor rabbim iinde gormek nasip etsin inşallah 💓
Gmmz93 Mervekunt 😂😂aminnn 🤲🏻🤲🏻 Hem nasıl yaaa ay şu da güzel ay bu da diye diye aldıkça alınıyor doğuma yakın düşünemiyorum bile 😂
PurpleTail Gmmz93 sizinle aynıyız 21 eylül görünüyor doğum tarimiz ve bi oğlumuz olacak ☺️ Ufak tefek birseyler alıyorum ben sonradan sıkışmamak adına, arastırma da yapıyorum boş vakitlerde şimdilik öyle geçiyor:)
Gmmz93 PurpleTail aynen bendee hepsi son zamana sıkışmasın istiyorum beşik bebek arabası vs onları sona bırakırımm 🥰 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah hemen hemen aynı tarihlerde Doğum yapacağız sanırım 🥰
PurpleTail gokhande gün içinde bebeği yatırmak için ne öneriyorsunuz? Babynest diyen var reflü yatağı yeter diyen vs? Bir de anne yanı beşik kullandınız mı?
gokhande PurpleTail gün içerisinde yatağına yatırmayı tercih ettim hepsinde anne yanı ya da babynest gerekli değil bence tabi içimde kalmasın almak istiyorum dersen o da ayrı ☺️