Gmmz93 Pamugunannesi1 aynenn kartı da bende yine de almadan önce haber veriyorum yine de birden şoka girmesin diye 😂
Gmmz93 Anneaksoy yaaa Maşallahh 🥰🥰 benimde ilk bebeğim sıfırdan aslında ama 8 aylık yeğenim var ablamın kızı ondan kalan birrrr sürü kıyafet geldi bile şimdiden 🙊🙊🥰
UralAybars0921 Gmmz93 tatlım ben ayrı ayrı almayı düşünüyorum. Hamilton x1 bebek arabası, maxi cosi hem oto koltuğu hem puset, beşiği de yoyko exclusive comfort 8 in 1 😊 inşallah kullanırız sağlıkla 😍
Gmmz93 UralAybars0921 fikir olsun bana da o markalara da bi bakayıım teşekkür ederim 😊 amiiinn hepimize inşallah sağlıkla 🤲🏻☺️
gokhande Gmmz93 16+6 haftalığız bizde erkek olucak ☺️ kıyafet vs var elimde ablalarından kalan şeyler var alcağım şeylerdenufak tefek şeyler o yüzden Temmuz sonu Ağustos başı gibi alırım sonradan yıkama işlemine geçer yerleştiririm diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah 🥰
Gmmz93 gokhande şanslı bebişş o zamann 🥰 Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin hepsini inşallahh 🥰🤲🏻
Deletedmom23234 Gmmz93 Hahaha sormayın hiç değilse birşeyler almak istiyor insan 😅 salı günü kontrolüm var inşallah belli olur artık 😻
gokhande Gmmz93 amin inşallah hepinizin yavrusuna 🙏🏻 Bebek arabası alabilirseniz nuna tavsiye ederim o kadar çok bebek arabası değiştirdim ki zamanında casual cadillac graco travel vs vs gibi en çok nuna dan memnun kaldım iyi ki almışım pişman olmadığım bir diğer üründe kanguru oda momfortbaby şimdi ki adı solomombaby bunları tavsiye ederim kesinlikle 😊
PurpleTail gokhande gün içinde bebeği yatırmak için ne öneriyorsunuz? Babynest diyen var reflü yatağı yeter diyen vs? Bir de anne yanı beşik kullandınız mı?
ftm2946 Gmmz93 merhabalar 🥰 18+4üm, doğum eğer nasipse tahmini 8 eylül görünüyor inşallah, henüz cinsiyeti öğrenemediğim için hiçbir hazırlığım yok 😅
esma06 Gmmz93 14+6 yım bende doktor erkeğe benziyor dedi ama tam netleşmeden hazırlıga başlamadık 2 hafta sonra nasipse 😊
gokhande Gmmz93 en çok memnun olduğum iki ürün 😬 aklıma başka gelirse söylerim ya da sormak istediğin varsa yardımcı oluruz ☺️