Yildizparlak çok geçmiş olsun size umarım tekrarını yaşamazsınız saglikli bir sekilde normal gebe kalırsınız insallah 🙏 sizin hikayenize benzer durumu ben de yaşadım. Ilk gebeliğin kimyasal olmustu hemen ardından dis gebelik gecirdim 6 ay sonra tekrar hamile kaldim ve öğrendik ki yine dis gebelik😔 her iki dis gebeliğim çok şükür ki tuplerime zarar vermemişti fakat doktorum iki defa dis gebelik geçirdin yine tekrar edebilir tavsiyem tuplerini aldırıp tüp bebek yapmanız dedi ama ben doktorun bu tavsiyesine tabi uymak istemedim mucizem gerçekleşecek dedim yine kürtaj sonrasi 6 aylik korunma sürecimin 4.ayinda surpriz bir sekilde hamile oldugumu öğrendim haliyle cok korktum üçüncü kez dis gebelik geçiririm diye hemen doktora gittim kese görünmedi fakat kan degerim oldukca yüksek çıktı doktor bu deger ile kese görünmeli dedi rahmim de biraz geride oldugu icin vajinal ultrason ile baktıktan sonra rahim icin normal bir gebelik olduğunu gördük Şükür🙏 suan oglum iki yaşında, ve ikinci bebeğimi bekliyorum 🙏
Umarım siz de tekrarını yaşamaz saglikli bir sekilde normal gebe kalırsınız. İçinizi ferah tutun adet gecikmenzi bekleyin.