Min23 Ayummm1 Ayummm1 sagol canım Allah razı olsun cümlemizin….bi oğlum bi kızım var Allah a şükür sağlıklı olsun da ne olursa
Ecemik Bizde 33+1 oldukk mide yanmam çok oluyor gece uykumdan uyandırıyor ve uyku hali çok fazla var bu ara :( çantaları hazırladınız mı bu arada kıyafet vs..
Nuraygokce Ecemik 32 olduk biz bn yavaştan kıyafetleri yıkamaya başladım sonra ütüleme işi olacak derken yavaştan çantada hazır edicem inşallah
Ayummm1 Ecemik Mide yanmasına soğuk süt iyi geliyor ben da çantasını hazırlandım Allah izin verirse bir hafta sonra hazırlayacam
Ayummm1 Nuraygokce Canım birşey soracam yeni aldığım kıyafetleri yıkasammı gerek varmı herkes generlikle birşey olmaz diyor ne yapacağımı bilmiyorum🤦
Nuraygokce Ayummm1 yıka tabi cnm toz var onlarda 30 derecede kısa programda yıkamanız yeterli olur bnde şimdi attım makinaya yıkanıolar siz millete bakmayın
Tdm29 Ayummm1 bende 33. Haftama yeni girdim bacaklarim cok agriyor oturup sanki guc bosalmasi olur ya oyle bacaklarimda halsizlik basladi rabbim yardimcimiz olsun
Miskokulum35 Ayummm1 31+5 günlüğüz sabaha kadar kırk takla atıyorum yatakta uykular haram başından beri 🥴bel ağrısı ve bacak ağrısı oluyor çok çabuk yoruluyorum Allahım kolaylık versin inşallah hepimize