Username1078 benim ağrı eşiğim düşük sanırım sancım nstde azdı ama ben kıvranıyodum gece hastaneye gittim 3 gibi sancım azdı ama evim uzak olduğu için doktorum yatış verdi. 8 e doğru sancım arttı ben dayanamadım hatta çok ağladım o yüzden epidural istedim. Epiduralden sonra rahatladım. Yanımda bi hemşire vardı sürekli. Doktoruma bilgi veriyodu doktorumda ara ara geliyodu. Saat 13 gibi doktorum geldi cumartesi olduğu için çıkacaktı doğum başladığında ben gelicem dedi. Doktor gittikten sonra ben bebeğin geldiğini hissettim hemşireye söyledim ama o da çok ihtimal vermedi saat 13.30 du doktor doğum akşamı bulur demiş ilk gebeliğim olduğu için açılma da yavaşmış. Ben ısrar edince hemşire kontrol etti. Ve haklıydım bebeğim geliyodu. Hemen doktoru aradılar. Beni nst odasından doğum odasına alıp hazırlayana kadar doktor da geldi. Sonra bi kaç ıkınmayla 13.44 de bebeğim doğdu. Aynı odada benim dikişlerim atılırken bebeğimin de yıkanma vesaire işlemleri yapıldı. Emzirdikten sonra bebeğimle birlikte odaya çıktık.