fatmArslan06 Allah korusunda bebege anne karnında bisey olsa belirti verir mi? 23 haftaligim dün ve bugün hissetmiyorum kafayi yiyecem hastahane randevumda carsamba yani allah vermesinde bi belirti olur mu kanama ağrı sizi
Nurgull__ fatmArslan06 canım benim sakin ol o haftalarda hareket azlığı olabilir bende 30 haftalık oldu şimdi bazen hiç tık yok yani bazende durmuyo hiç Allah korusun öyle olsa illa belirtisi olurdu zaten hiç kötü düşünme
Aygul_04 fatmArslan06 hayir korkma inşallah bişey yoktur benimkide kıpırdamadi iki gün ve bnm kan pıhtılaşmam var ondan dolayi çok korkmuştum ama şukur dünden beridir kıpırdıyo bol bol su iç ve çikolata ye benim bebeğim de 23 hafta 3 günlük bugun bebeğin kipirdamasi ile ilgili şeyler yaziyodu ana ekranda
Mervekaynak fatmArslan06 benimki 1 2 gün oynasa 2 3 gün dinleniyor tık olmuyor 😁😁 canınızı sıkmayın kanama vs yoksa korkmayın bişey olmaz Allah’ın izniyle
fatmArslan06 fatmArslan06 ay sagolun kızlar icim rahat etti ben istiyorum heran hareket etsin çünkü tedavi ile oldu ya aklim çıkıyor
fatmArslan06 Aygul_04 ayy hemen kalktim hurma yedim 4 5 tane bide karnımı doyurdum tepki verdi ac karna hareket etmiyor herhalde demi tok mu olmak lazım açken mi daha iyi hareketleniyor tokkenmi🙄
Aygul_04 fatmArslan06 😂😊bak bunu diycektim vazgectim benimkide açken tepki vermez ama bişeyler yemeye başladiğim zaman bol bol kıpırdar benm bebeğim dün ablama kipırdamadığını soylediğimde açtır ondan kipirdamiyo demişti bişeyler yedim kipirdadi sonra cikolata yedim ve su içtim kipirdamaya başladi dünden beridirde hic durmadi
Aygul_04 fatmArslan06 hurma bebeği hem güzelleştiriyomuş hemde huyları güzel oluyomuş hamilelikte hurma yemek çok faydaliymiş bol bol ye
nslhhsn9221 fatmArslan06 hurmayı bu aylarda önermiyolar ama 38. Haftadan sonra açılma olması için yenilir diyolar. Açılmaya yardımcı oluyormuş
Canimoglummmm fatmArslan06 Çikolata ve vişne suyu iç biraz soluna yat korkma o haftalarda arada hareket etmemesi normal kabul edilir.