MinikMicizem Serklaj olucam bugün çok korkuyorum dua edin bana nolur bebeğimi rabbim bana bağışlasın 20+5 haftaligiz daha 😢
zeynepylmz MinikMicizem dualarım seninle canım Rabbim sağlıkla zamanında yavrunu kucağına almayı nasip etsin
mucizem09_ MinikMicizem gecmis olsun canim dualarim seninle 🥰😊🥰 buarada yaptirdiniz seyin olcumunu felsn nasil anliyolar bende gidiyorum doktora ama birsey demiyor hic
Teacher-mom MinikMicizem neden serklaj oluyorsunuz sebebi be alttan muayene mi ettiler ağrınız mı vardı
Mls_mls02 MinikMicizem yaaa çok geçmiş olsun canım benim rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🥺
[silindi] mucizem09_ bilinir, doktorunuz abdominal ultrasonda baktığında şüphelenseydi, vajinal ultrason ile ölçüm yapardı. Demekki bir sıkıntı görmemiş sizde
[silindi] MinikMicizem geçmiş olsun. Herşey yoluna girecektir Allah’ın izniyle. İçinizi ferah tutun. Bu günleri unutup gideceksiniz.. 🙏
Miniktirist Çok geçmiş olsun bende geçen hafta serklaj oldum korkma inşallah bir şey olmadan işlem sona erer çok kısa sürüyor zaten
Zelsonr MinikMicizem İnşallah ikinize de hiçbişi olmiycak sen içini ferah tut rabbim yar ve yardımcın olsun. Zamanında sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
MinikMicizem Zelsonr Dikiş esnasında bebeğin kesesinin patlama riski de oluyomus en çok ondan korkuyorum