BeyzanurEsila Arkadaslar 30 haftalık hamileyim kontrole gittim bebeğimin 27 28 haftaya uyumlu oldugunu gelişiminin gerilediğini söylediler. Bebeğimin suyu da az siz böyle bir durumla karsılastınız mı?
Selmaolmz BeyzanurEsila Bu durumla karşılaşan bir tanıdığım vardı kilo aldıracak yiyecekler yedi ve sonra iyi oldu çok stres yapmayin yine de umarım iyi olur
Nslhnkr BeyzanurEsila protein agırlıklı beslenin Allahın izniyle alır . Bende karsılaştım bu durumla . Bebegin suyu içinde havuc suyu içilmesi öneriliyo. Şifa olur inşAllah
Hacerdeniz Bana da iki hafta dediler şimdi çok şükür fark da kapaniyo kilo da almaya başladı ,şu an için endişe edilmemesi gerekiyomus
Melikesvm BeyzanurEsila bol bol fındık badem cevız yıyın çig olsun ama bıde gunluk 3 4tane muz yıyın alacaktır kılo deneyın
Hacerdeniz Gizmom muzlu süt içmeye basladim kabak çekirdeği yeşil mercimek kaşar bu hafta bunlara meyveye ağırlık verdim bide decavit kullaniyodum doktor pregnom diye bı vitamin yazdı ona geçtim .şimdi beş günde 240 gram almış aradaki fark bı haftaya inmiş
Nurgull__ BeyzanurEsila vitamin kullanıyo musun canım omega 3 folik asit falan bide muz ye kaşar peyniri ye hiç morelini bozma benimde 2 hafta önden gidiyor doktorum 2 hafta geriden ya da önden gitmesi sorun değil dedi İnşallah kilo alır bebeğin balıkta ye bol bol yeşil sebzeler ye İnşallah bişey olmaz 🙏🏼🌸
merweeilbey1 BeyzanurEsila bende 33+3 haftalığım 8 gün geri den geriden geliyor gelişimi 😔 doktor kilo alması için bekliycez dedi yakın tabip dedi bakalım hayırlısı şuan 2000 gr haftada 250 300 gr alması lazımmış ne olacak bende bilmiyorum
EmirAta Bizde 31 haftalik olduk dun gittim doktora 1 hafta gobek onden gidio diyo 2 kilo olmus bebek. Sekeri cok tuketme dedi