eebru- prensimgeliyor hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama eşim midesi yandığında yada hazımsızlık yaşadığında kullanıyor onu rahatlatıyor
BaharEser prensimgeliyor ben kullandım benim salyalarım ve mide yanmalarım vardı midem çok fazla asit üretiyordu 2. Ayımda başladı ne yesem kusuyordum mide yanmasından lansoru kullandığım gün hiçbirseym kalmadı çok şükür bence kullan 🙏
archmom prensimgeliyor bana lansor değilde mide yanmam için rennie duo verdi canım . Yemeklerden 1 saat sonra 2 ser ölçek alıyorum çok etkili 🙏🏻
Zeynepturkman prensimgeliyor ben kullandım yanmalarımı surupların hiçbiri kesmedi lansor kullandım çokta faydasını gördüm haladaha kullanırım yanmamın çok oldugu zamanlar
Geceyegunes prensimgeliyor canım ben ilk hamileliğimde 4.ayda başladım doğum yaptığım güne kadar kullandım yoksa yanmadan duramıyordum sabah ilk işim aç karnına onu içmekti başka hiç bir şey yanmayı kesmedi
prensimgeliyor @Geceyegunes benimde çok şiddetlendi verdi doktor içindekiler de kullanılması önerilmiyor yazınca yine de tereddüt ettim . Teşekkür ederim canım
Mrymonek prensimgeliyor hamileliği bilmiyorum ama bı dönem mide ağrım yok oluyordu sabah kahvaltı öncesi yarım saat önce kadar içiyordum günde 1tane. Rahatlatıyordu. Bı sakıncası da yok yan etki görmedim ama hamileyken kullanmadim