Tuch Kızlar merhaba 26. Haftamdayım ve bazen karnımdan pıt pıt pıt pıt pıt sanki böyle kalp atışı gibi bişey oluyor ama sonra gidiyor bebeğim hareket ediyor o arada tekme atıyor. Hareketiyle alakalı değil gibi anlamadım acaba bebiş ne yapıyor olabilir 😂😂
Duyghu Tuch hıçkırık :) ileriki haftalarda o kadar sıklaşıyor ve süresi uzuyor ki içim kıyılıyor benim bazen hadi bitsin artık diyorum 😅
Buseninannesi_21 Tuch Bi ara elimi karnima koyduğumda kalp atisi gibi hizli hizli bir şey atiyordu ama bende çözemedim 30 saniye sürdü bu.
Mom726272 Tuch sonraki haftalarda daha net anlarsın benim de oğlum karnındayken sürekli hıçkırık tutuyordu tekme değil o şimdş belki karıştırabilirsiniz sonraki aylarda daha netleşir
merweeilbey1 Tuch çiş yapıyor olabilir canım benimde öyleydi doktora sordum büyük ihtimal çiş yapıyordur dedi bide bu haftada çok sık hıçkırık tıtarmış hıçkırıyor olabilir
Alyaesmaa Tuch Benimkıde oyle yapıyodu o sırada doktor ultrasonda baktı bak hıckırıyor dedı😂 Oldugu yerden zıplıyodu sureklı pıt pıt hıssedıyodum bende