Ben daha yeni 3 ay önce orda doğum yaptım. Hamileligim boyunca da oraya gittim normal zamanda çok aşırı ilgili bir hastane değildi ama çok temizdi ve devlet diye gittim. Açıkçası doğumda tedirgindim nasıl davranicaklar diye . Bir özel hastane beklentim yoktu ama özel hastaneden daha güzel ilgilendiler
Pandemiden dolayı 1 oda içinde sadece bir kişi yatıyor sancini da o odada çekiyorsun eğer normal doğum ise doğumda aynı odada oluyor sonra seni normal odaya alıyorlar 2 kişilik. Tek sıkıntı doğum yapana kadar yanına kimseyi almıyorlar pandemiden dolayı. Ama ben normal doğum yaptım stajer hemşireler sürekli yanımdaydı ve bana egzersiz hareketleri yaptırdılar sancım geçsin diye belime masaj yaptılar hasta bakıcıları beni doğum kolaylassin diye kaç kere duşa soktular üzerimi dahi onlar giydirdi. Son olarak ebede çok ilgiliydi doğum anında çok motive etti çok şükür orda yapmışım bundan sonra hep oraya gidicem doğum sonrası bebek kontrollerimde çok güzel geçiyor herseyine bakıyorlar bebeğin. Birde en güzel yanı normal doğum için son ana kadar bekliyorlar suni sancı en son çare veriyolar özeldeki gibi hemen bilerek kordon dolaştı sezeryan demiyolar