Merhaba arkadaşlar. Ben 06.10.2020de doğum yaptım kızım şuan 6 aylık neden şimdi yazıyorum diyorsanız çok kötü bir doğum geçirdiğim için şuan yazmak istedim. Benim hikâyem negatif herkes aynısını yaşar diye birşeyde yok başlıyorum.
Günlerden 06.10 salı günü benim sızıntı şeklinde suyumun gittiğini fark ettim o günde 15 te randevum vardı neyse. Görümcemle taksiyi çağırdık ve acile gittik sıfır sancı bu arada ultrason la muayene edildi su azalmıştı alttan muayene olacaktı açıklık için ve çokzordu bee belime giren ağrı çok pisti açıklığım 3-4 santim di doğum başlamış dediler yatışım yapıldı damar yolu açıldı ve suni takıldı ilk 30 larda tabi ben rahatım bu arada 12 de yatışım yapıldı 6.15 te doğum yaptım ilk doğumum. Ve işte sancı az açılma geç ilerliyordu sonra 50 ye verdiler suniyi işte orda bittim sancılar 100 buluyor feci duramıyorum kahvaltı yapmadığım için kan şekerim düştü gözlerim görmüyordu halim kalmamıştı perişandım böyle halim hiç yok saat 3 felan açıklık tam ıkınmam gerekiyor ama ıkınamıyorum ebe zorla kek meyve suyu vermeye çalışıyor yok tık yok bende. Ikınmak
o kadar zordu ki benim için anlatamam yapamıyordum en son artık gücüm tükendi o ağrılara tepki veremiyordum ebe gazı verince ıkındım ıkındım çok ıkındım ve başardım. Bebeğin kafası çıktı işte sandalyeye bindirip doğumhaneye gittim korkuru rüya. Masaya çıktım ama çatala açmadım bi ebe tekti devlet Hastanesi’nde doğum yaptı ıkın dedi ıkındım tmam artık ıkınma deyince durdum bebeğim çıkmadı…
Ebe: KIZLAR KOŞUN BEBEK ÇIKMIYOR DEDİ KIZLAR KOŞUN KIZLAR KOŞUN derken? Bebeği çekti bebeğim mosmor doğdu sesi azdı durumu nasıl dedim iyi dedi işte giydirdiler benide içimi temizledi plasentnın çıkışını bile hissetmedim kesi atıldığı için uyuşturdu dikiş atıldı derken bebeğimi kucağıma verdiler kanama oadasına gittim ve beni hiç bir şekilde temizleyip giydirmediler öyle bi hasta bezi yere serilen ha altıma koydular ve kanım şarıl şarıl bacaklarımdan gidiyor kendim ayağa kalkıp giyinene kadr öldüm resmen neyse bi gece kldık sabahı uyandım makatım o kadar ağrıyordu ki yürüyemiyordum resmen eve felan geldik kızımla bambaşka bir duygu ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ benim sütüm yoktu bilmiyordum göğsümü sıktığımda vardı ama kanallar da yoktu kızım 4 günlüktü 40 derece ateşle hastaneye yattık saralık olmuş susuz kalmış mama alıp verdik. Sütümü sağdığımda 1 damla bile süt akmadı. Ağlıyorum ağlıyorum anlatamam halim yok dikişlerim var sonra göğsümü sıcak su sabunla yıkadım yıkadım kan kere ondan sonra yattım kalktım baktım sütüm almış koştum sağdım az geldi hemen kızıma verdim. Neyse ki 1 gece tek kaldık sonra eve geldik sütüm gelmeye başladı. Daha sonra benim dikişlerim açıldı yatışım yapıldı 1 gece antibiyotik tedavisi uygulandı sabahı işte masaya yattım iğne yapıldı bütün dikişler söküldü tekrar dikildim canım çıktı resmen 25 tane dikiş! Anlatılmaz. Neyse kızımın kolunun kırıldığını öğrendik o gün bu kola dokununca ağlıyor kaldırmıyor hemen film çektik omuzun ince kemiği kırılmış doğum sırasında dünyam başıma yıkıldı ağlıyorum felan 10 gün sarışı sabit tutun ded doktor bizde yaptık çok şükür şimdi fizik tedavi felan iyi Rabbime şükürler olsun ❣️ doğum hikâyem böyle kimse korkmasın herkesin farklı çok uzun oldu hakkınızı helal edin!🙏🏻 Velhasıl kelam asla normal doğurmak birdaha bu kolu yüzünden ne testler neler çektik anlatamam yani 😍 kızım 3540 gram 50 santim doğdu baş çevresi 34❤️ şaun sağlıklı ilerliyor çok şükür. Rabbim tek sancıda sizi kurtarsın inşallah.❣️😍