Misto tatlissannee bence takmayın kafanıza kimseye kendi begendiginiz seyi begendirmek zorunda degilsiniz herkes ne yorum yaparsa yapsın anneyle babanın bilecegi is bebegiyle ilgili kararları vermek boşverin kendi bildiginizden sasmayın ismide gayet guzel bebeginizin ismiyle yasasın insallah🌸🌸
Fatmaarmutcu42 tatlissannee benimde eşimin babasının ismi Fikret iki eltimde cocuklarının ismini Fikret koydu benimde koymamı istediler neymiş iki oglan koymuş eşimde koyacakmış. Ben 6 sene sonra hamile kaldım ve ilk cocugum tabii ki karşı cıktım Allah nasip ederse Ömer Asaf koyacam
Minimalistmom tatlissannee Kafaya takma canım, benim kayınvalidemde ismi ne olcak diye sorup duruyor söylediklerimize de bir kulp buluyor sonra da büyüklerinize danışmadan isim koymazsınız diye birde ayar veriyor🤦🏻♀️
Fatmaarmutcu42 Minimalistmom ben rüyamda gördüm daha cinsiyeti belli degildi oglumun Ömer Asaf olacak dediler 🙈
dilara2107 tatlissannee Var Bnde kızımın ismini Alya koyucam Allahın izniyle bazı boş insanlar başka isim mi yok şunu koy bunu koy diyor bnde siz onu koyarsınız diyip konuyu kapatıyorum millet boş konuşmaya çok meraklı maşallah
bambam_betty tatlissannee kadın haklı, Ebubekir Sıddık falan koymak varken Uygar neee!! 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cigdem-e tatlissannee ahh ahh hep karisirlar canim hic takilma annesi babasi varken baskasina laf dusmez .sen bebegini saglikla kucagina al ismiyle buyusun inşAllah 🤲
bambam_betty fatmacos yuh. Münasebetsiz adam. Onun adı olsun da onun gibi densiz mi olsun… helal olsun eşinize 👊🏻👊🏻
fatmacos bambam_betty yok zaten eşime öyle bişi bile desem ne anasının ne de onun kabul etmez asla isimleri konulsun
Lraybrs tatlissannee Ahh olmaz mıı!.. Eşimin bir akrabası hususi isim için aradı beni. Utanmadan bak biz Mehmet dedenle ne düşündük kızın adını Ayşenur koyalım Ayşenur diyelim biz diyor. Küplere bindim duyunca. Biz koyduk adını kızımın dedim muhatap olmadan da kapattım. Kayınvalideme anlattım da onlara mi kalmış hadsizler bizim bile haddimize değil karışmak onlara noluyormus deyip kızdı o da. İnsanlar gerçekten çok hadsiz! Koca burunlarını illa sokacaklar her konuya. Ay yine sinirlendim aklıma geldi de🤣
yasemin257 tatlissannee Evet var olmazmi. O kdr sinir sahibi oldum ki hakkimi helal etmiyorum. Yüce Rabbim sorsun.
Ftmklbk tatlissannee malesef ki var. Bazen diyorum cahillik mi zor yoksa cahille uğraşmak mi zor. Sanirim uğraşmak zor. Insanlar düşünmeden gamsizca konusuyor. Benimde kaynanam isim konusuna hemen karıştı. Neymiş kardeşinin ismi olacakmış kızımın adı. Sebep? Bana ne kardeşinden. Ne alaka. Nilüfer düşünüyoruz biz dedi eşimde, nilüfer ne hiç güzel değil o mu kaldı dedi üstüne. Fikrini sormadık kimsenin ama maşallah herkes de bir yorum peşinde
Bahark27 tatlissannee Bu da bişe mi benim kızımın adı Ebrar bir buçuk yaşında hâlâ ismini soyleyemeyip laf edenler var Şu an ikinci gebeligimi yaşıyorum cinsiyeti bile belli olmadan eğer erkek olursa diye ismini bile kendileri belirlediler 😂😂😂
Rmengi Burcumtlg 37+4 deyiz. Bizim kızımızın adıda Nisan olacak 🥰 ayni sözü bana doktorum soyledi evet martta olsa mayısta nisan koyucam dedim eleştiri gibi bile gelmedi. Bence kızlarımızın adı çok güzel annesi. Hem bolluk berekette demek
Burcumtlg Rmengi aynen öyle. İlk bahar, bolluk bereket, benim doğum günüm, eşimin doğum günü, tanışma günümüz hep nisanda. Bi hikayesi var sonuçta. Ben anlamlı ve kuşağa hoş gelen hiç bir isme karşı değilim 🥰 sağlıklı olsunlar da kiiim ne derse desin 🤪
AliyeNur_hzmaloglu63 tatlissannee senin ki geme iyiymiş benim oğlumun ismini Kaynanam koydu benim istediğim ismi koymadılar bana sormadan Yakup koydular