dlcmstn Kızlar bebeğim için şimdiden şampuan pişik kremi ve bu tarz bakım ürünleri araştırıyorum. Ne önerisiniz??
Sevgiinur dlcmstn dlcmstn şampuan dilin kullanıyorum pişik kremi için de kesinlikle mavi kapak trosyd ilk sürdüğün zaman bile geçiriyor pişigi , sık sık altını aç bebeğin hava alsın ben altına kullanmadık bi battaniye seriyorum bitane eski bi bez üstüne işese bile bi şey olmuyor . Sudokrem de koruyucu etkisi varmış pişik çok sa eğer benim kullandığım krem çok iyi geldi geçince tekrar sudokreme döneceğim
Mom72626 dlcmstn doğduğu günden beri yeni doğan şampuanı mustela kullanıyorum. Vücut şampuanı sebamed pişik kremi 2-3 ay mustela kullandık ama memnun kalmadım uzun zamandır sudocrem kullanıyorum
Omerhatice dlcmstn oğlumda 1 buçuk sene sebamed kullandım sonra unibaby ye geçtik bünyesi alerjikdi hassasdi sebamed falan önerdi doktorum zamanla düzene girdi şampuanı falan sebamed aldım pişik jremide başından belli sudocrem ve bepanthol kullanıyorum canm
oykuduru21 MihrbnGrbz3 sudocrem pişik olduğu zaman tedavi amaçlı kullanılır ama bez değişimlerinde her zaman kullanmak için başka bir pişik önleyici almalısınız 😊
MeliSeliMelih Sevgiinur trosyd muhteşem bir krem mantar olmuştum enfeksiyondan ötürü doktorum yazdı bi günde geçirmişti mantarımı ama bebeklerde kullanılabileceğini hiç düşünmezdim benimkide mavi kapaklı
Mom72626 dlcmstn evet ama uzun düre gidiyor yani baya bir bereketli. Şöyle düşün ben kızım 10 aylıkken 2. Şampuanı almıştım hala kullanıyoruz 19 aylık
Mom72626 dlcmstn evet aynen öyle bir de yaz bebeğiydi ve sık banyo yapardı kızım. Ve hemen köpürüyor kokusuda çok güzel ben sey halinde almıştım vücut kremi masaj kremi şampuanı ve pişik kremi
Portakalgeliyor dlcmstn Merhabaaa 🌸🌸🌸 Şimdi açık açık bahsedicem ki samimiyetimi anla öncelikle maddi durumdan dolayı mustela vs tercih etmedim alamam nasıl alıştırısan öyle gider diye :) Dalin aldım normaldede kullanıyorum çünkü ama dalinin üürnleri her ne kadar 98 doğal içerik olsada için de * işareti olan o ürün zararlıymış aynı şekilde unı baby de .. neyse sonra jonhsons baby aldım içeriği için kötü bir yorum okumadım burdan da başka bir siteden de biraz stokladım :) Ama asıl alınması gereken içeriği temiz ürünlerden biri Hipp markası ve e bebekte baby me olması lazım adı sanırım uygun fiyat ve temiz içerik olarak :) Mustela çok tavsiye ediliyor şikayette var tabiki alerjide yapıyormuş ama pahalı :( Deterjan olarak da duru granul tercih ettim
dlcmstn Portakalgeliyor normalde bende aldiklarimin çoğunu ebebek baby me markası aldım bakım seti falan onlara da göz atmayı düşünüyorum teşekkür ederim güzel dönüş için
IsBtlZmr dlcmstn sebamed aldım set halinde. Şampuan, vücut losyonu, sabunu, pişik kremi içerisinde. Ekstra pişik için sudokrem aldım. İnşallah güzel günlerde kullanırız☺️
dlcmstn Portakalgeliyor bem de sudocrem kesinlikle düşünüyorum ama sanırım diğer ürünleri baby me markasından alicam
LamiyaCetinkaya dlcmstn Dalin şampuan,pudra ve bebek yağı kullanıyoruz henüz pişik yaşamadık, mis gibi kokuyor bebeğim 😍 pişik kremi Bepanthol aldım ama ihtiyacımız olmadığı için açmadım bile .. bu arada 2 ay 24 günlük oğlum 🐝
dlcmstn LamiyaCetinkaya pudra kullanmayı düşünmüyorum kanser yapıyormuş ve kız çocuklarında vajinaya zararlıymış