enisenalbant Merhabalar 26.hafta içindeyim 27ye giricem geceleri uyuyamıyorum şu 4-5 gündür gündüzleri de gözlerimi açamıyorum ya bende mi oluyor sadece yoksa sizde de var mı? Kafayı yicem artık🥺🥺
Ilkayy enisenalbant bende de var canım o benim gebeliğim yeni ama uyuyamıyorum sabah 4 5 te uyuyorum sabahlarıda uyanmak bilmiyorum
MihrbnGrbz3 enisenalbant canım bende 27.haftamdayım geceleri uyku problemi yaşıyorum Sabahlarıda uyumak istiyorum aynı sorun bendede var🤷♀️🤷♀️
sevvalakkah enisenalbant O bende de çok var ve ben artık bünyemin ve bebeğin kendini alıştırdığını düşünüyorum bu duruma mesela eskiden 2 gibi uyur sabah 11 gibi kalkarkım ama şimdi 4 bazen 5 oda sıra sıra durmadan kalkıyoruz haftalar geçtikçe bence vucudumuz ağırlaşıyor ve beden kendini uykuya alıştırıyor gece uyuyamadığımız içinde gündüz çok yorgun düşüyoruz
MihrbnGrbz3 enisenalbant bilmiyorum bende canım kime sorsam normal diyor ilerleyen haftalarda daha çok ağırlaşırsın geceleri uyku düzenin daha çok bozulur diyolar😑
MihrbnGrbz3 enisenalbant sorma benim eşimde horul horul uyuyor kaç kere sağıma soluma dönüyorum sabaha kadar o hiç uyanmıyor bile😂😂😂