ikincimucizemmmm Aaslkck fazla uzun sürmüyor canım her seferinde muayenede baktığı kadar bir tüpte kan veriyorsun tmm
Gulsurmeli Aaslkck yaklaşık 20 dakika sürüyor. Bebeğin baş-popo mesafesi ölçülerek kayıt altına alınıyor, bebeğin ense kalınlığı ölçümü ile burun kemiğinin değerlendirilmesi yapılıyor. Sonrasında anneden kan örneği alınıyor. :)
Mom726272 Aaslkck eğer devlette yaptıracak san en fazla 5 dk sürüyor arkadaşlar özele gidiyo sanırım 2. Gebeliğim 2. Kez ikili test yatırdım devlette 5 dk bile sürmedi daha sonra Bi tüp kan alındı ve 20 gün sonra çıkar dediler
Serpiltsn Gulsurmeli benim de haftaya cuma var ikili tarama testim, kan verince sonuç gün icinde çıkıyor mu bende onu sormadım doktora bilginiz varmı
Mom726272 Serpiltsn yaa gerçi farketmez ya doktor 2 sefer yormuş sizi ultrason dan bakıp kan ver git dese nolur sanki doktorun yanına git kan ver gel desin 🙄 hani sıra da olunca bazrn karışabiliyo ki girdi kim çıktı hayırlısı olsun inşallah 😍
Serpiltsn Mom726272 aynen canım hakkımız da hayırlısı bakalım ne olur, ilk gebeliğim ve tüp bebek benimki
Mom726272 Serpiltsn sağ sağlim de Kucağına alırsın inşallah 😇 ilkte her anı her şeyi ayrı Bi heyecan 💚