Aryaveannesi Ayy resmen. Günler geçmiyor biran önce yavruma kavuşmak istiyorum var mı benim gibi sabırSız gün sayan annişler 🥰🥰
Senayyalcin Aryaveannesi Son 16 sabırsızlık demeyelim de artık ağrılara dayanamıyorum yatarken bile sağdan sola dönmek zulüm artık yorulduuuum🤷🏼♀️
bsr60 @Aryaveannesi Son 28 🥰🥰 Günler gerçekten geçmiyor gibi. Bir önce sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🌸
ug_fa-3diplomalianne Aryaveannesi evet ya ben hergün diyorum ki şöyle bi gözümü kapatsam açsam mayıs gelmiş olsa hemen kızım doğsa 🥰❤
D-uysal 69 kaldı bizimde önce haftalar çabuk geçiyordu hemen yeni haftaya girmeyi bekliyordum şimdi günler bile zor geçiyor 😩
-Kbra8- Aryaveannesi benim de son 38😍 hem kavuşma heyecanı var tabi ki. Ama daha çok şu ağrılarımdan kurtulmak için gün sayıyorum. Sağdan sola dönmek bile acı veriyor 🤭
Dilem_0301 Aryaveannesi olmaz mııığğğ 😍 son 26 gün ama 26 sene gibi 😍🙈 bir an önce kavuşmak istiyorum ve doğum stresinden kurtulmak istiyorum 😣🤩
didem1234 Aryaveannesi Benim de son 34 gün ve biz de Arya koyacağız ismini☺️ Gitgide ağırlaştık ve artık yorucu olmaya başladı, bir an önce kurtulsak doğum stresinden diyorum ben de🙈
Edanur25 didem1234 bu doğum stresi sadece bende sanıyordum hayırlısıyla bi doğsak 😥😁 bizim de son 20 inşallah😌
Tuba-27 Aryaveannesi son 30 gün korku heyecan bitmek bilmeyen şafak Rabbım sağlıklı sağlam kucağımıza alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Nilperisi Aryaveannesi son 76 kritik haftaları atlatmak için gün sayıyorum 35. Haftamı doldurayım biran önce 🤗