Ezgiyy Arkadaşlar resmi nikahimiz yok lan gruplarının bnm B rh - eşimin 0 rh + kan uyusmalzik oluyor mu resmi nikah yok ondan bakmadik daha
Tugcekrc Ezgiyy bende de oldu kan uyuşmazlığı benim de negatif eşimin pozitif test yaptırman gerekiyo gerekirse iğne kullanman lazım doktora gidip öğrenmelisin önemli bi konu
[silindi] Ezgiyy eşlerin ikiside pozitif olursa uyuşmazlık olmuyor. Fakat benim annem negatif babam pozitif kan uyuşmazlığı var. Yani kadın negatif erkek pozitif uyuşmazlık oluyor. Annem hamile kalmadan önce gidip iğne vuruluyordum demişti.
isimsizbiranne Ezgiyy bizim de var ben negatifim eşim pozitif 17 haftalıkken iğnesini yaptılar bir de doğumda yapılıyormuş 39. haftadayız iğnesini olduğun zaman bi sıkıntı teşkil etmez
Esosun Deniz59 tabi bebekte sakatlığa ölüme yol açıyor senin vücudun bebeği düşman görüyor kanını parçalıyor
Tugcekrc Deniz59 evet canım ihtimal etme erken doğum sarılık bebekte problem olabilir . Ama tedavisi var
gizemozdemir1990 Ezgiyy dini nikahla es degil partner olunuyor bence, boyle hayatlar yasayip su olayi mesrulastirmayin lutfen
Eylul0652 gizemozdemir1990 Allahın huzurunda evli oluyorsun önemli olan Allahın huzurunda evli olmak resmi nikah devlet nezdinde evli gözükmen ıcın
Lilo Benim 0- eşimin 0+ . 28. Haftamda igne olacağım. ilk gebelik icin sorun olmadığını, sonrası icin gerekli oldugunu soyledi doktor. Ayrıca normal dışı her kanamada igne vurunmaniz gerekiyor aksi durumda bir sey yapmaniza gerek yok.
HayriyeBal81 Deniz59 28. Haftada iğne oluyorsun doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre aynıysanız sorun yok farklı kan grubunuz varsa ilk 73 saat içerisinde ikinci iğneyi oluyorsunuz. Devlette ücret ödemeden yaptırdım fakat normal fiyatı 580 TL. 1 ay oldu ben yaptıralı.
Deletedmom23234 Deniz59 Başka bir Doktora mı gitseniz kuzenimde de kan uyuşmazlığı vardı çünkü oradan biliyorum
Durunbigeldim Deniz59 bizde de var kan uyuşmazlığı doktorum her hangi bir kanama olmazsa 20.ci haftadan sonra iğne olur dedi ki ilk çocukta sorun olmuyormuş. Benim annemle babamda da var bana hamileylen vurulmamış annem sorun olmamış 2.ci çocukta vurulmuş
Yoncaglseven Ezgiyy Artık hiçbir sey eskisi gibi değil bebek doğunca size ve ona iğne vurulacak bende de var eşimle ama doktorum bunu cok dert etmememi söyledi.
HayriyeBal81 Deniz59 Mor reçeteli bir iğne olduğu için 28 haftadan önce yapmıyorlar başhekim onaylı kağıt ile olabiliyorsun zaten özellikle haftanın soruyorlar