Mardin Remziye55 Benim ki 15 haftada biraz biraz çıkmaya başladı şimdi 25 haftam toplamda 5 kilo aldım sadece göbisimden aldım merak etmeyin bir iki haftaya belirginleşir karnınız
Emn_dgn Remziye55 insanların fiziksel özellikleri gibi gebelik durumları da birbirinden çok farklı son ayına kadar kilo almayanı da gördüm 30 kilo alanıda 😀 ama sanırım 18 haftadan sonra bebek karnı çıkıyor öncesinde gaz ve şişkinlik olduğunu net anlıyorsun
Lulemom Ayım bitcek nerdeyse 20+4 deyim. daha bu hafta sanki belli olmaya başladı gibi ama onu da ben anlıyorum sadece 😄
Humeyra35 Lulemom Benimde 22 haftaligim ve ikinci gebeligim yok gibi hic anlasilmiyor bazi 5 ayliklari goruyorum masallah karinlari var baya. Bende ozeniyorum biraz karnim olsa falan diyorum. İlk gebeligimde de hic karnim yoktu
Ervaceylin Emn_dgn Bende henüz hiç kilo almadım 16+2deyim hatta kilo verdim mide bulantısından malesef😴 bu aylarda almaya baslarim artik
DilAra_123 Remziye55 benimde yemek yiyince şişiyor sabaha bi kalkıyorum birsey yok bende 3 ayligim😃😃😃
annelinkoo Remziye55 ilk zamanlarda oluştu ama o şişkinlik gb bir şeydi.. 5. Aydan sonra we özellikle 6. Aydan sonra inanılmaz bir hızla büyüdü 🤦🏼♀️ Yani benimki biraz fazlaca maşAllah🧿🤦🏼♀️
sevvalakkah Remziye55 Göbeği çıkanlara çok özeniyorum çok şanlılar🤩 ben 6 ayımdayım ve beni gören daha 3 4 aylık felan sanıyor bi insanın hiçmi göbeği çıkmaz diye sorup sorup duruyorum 🤦🏽♀️ Büyük bir umutla bende çıkmasını bekliyorum 😂