busratkgz57 Sedef88 benimde oğlumda aşırı rahattı , ne bulantı kusma oldu ne başka bişey , ama şuan kızıma hamileyim 5.ci ayımıza giricez bulantım geçmedi sürekli biyerlerim ağrıyo hep uyumak istiyorum felan. Kızlar daha anne karnında nazlılar bence😂
Sbl75 Sedef88 ben kızımda çok rahattım şimdi Allah’ın izniyle oğlum olacak çok zor geçti en büyük belirti bence kalçanın büyümesi kızda büyüyor erkekte büyümüyor 😀
Mlktprk Sedef88 Benim ilk hamileliğimde tiksinmem bulantım 4 ay sürdü ve hep ekşi tuzlu aşerirdim tatlıdan da tiksinmiştim oğlum oldu. Şuan ki hamileliğimde hemen hemen aynı 4.aya girdik ve bulantılarım azaldı tamamen geçti diyemem bunda tatlıdan tiksinmedim ama genelde canım ekşi tuzlu şeyler istiyo cinsiyeti 10 gün sonra öğrenicez inşallah bakalım bende çok merak ediyorum☺️
Celiklibusee Sedef88 bulantıların çok olursa kız diye bir rivayet vardı ama benim hiç bulantım olmamasına rağmen kızım olacak🥰
seda_00 Sedef88 erkek bebek bekliyorum sağ göğsüm soldan büyük gögüs başlarında kararma bulantı kusma hiç olmadı ilk üç ay çok limon yedim şimdi ise tatlı ellerimde kuruluk oldu halsizlik vb şeylerde yaşamadım Bu kadar 😂
fatmacos Sedef88 aksine bende kızımda o kadar mide bulantısı koku hassasiyeti baş dönmesi vesaire hepsi oldu bunda şükür hiç bişey yok Bi baş ağrısı o kadar gerçi cinsiyet belli değil kız erkek aynı Bile olsa hamilelik farklı olabiliyormuş dediğiniz gibi kız erkek fark etmez ama insan olmayanı istiyo brnim de kızım var Rabbim hayırlısını versin bende haftaya öğrenirim inşallah şimdi 15+6 yız
gullcannn faitiimai Bence bünye ile alakalı canım cinsiyetle alakası yok. 29+1 haftalık gebeyim oğlum olacak. Ama normalde eti seven ben hamile olduğumdan beri et yiyemiyorum pek hele ilk zamanlar hiç yemedim. Ve 17. Haftaya kadar bulantı kusma 8 kilo verdim. Mide yanmam var sürekli gaviscon bitiriyorum sürekli.
Ozcifci Sedef88 bebeginiz hangi tarafta sağ tarafta ise erkek solda ise kiz diyorlar genelde benimde iki kizim var bende 3 erkek istiyorm inşallah hayirlisylar
Sedef88 Ozcifci sağ tarafımda canım doktor da bakarken hep sağ tarafıma baktı inşallah rabbim bizede size de tattırır🤲🏻🤲🏻
04052016mh Ozcifci tam tersi canım sol erkek sağ kız derler bence 😊 oğlum soldaydı hep benm de belim ağrıyordu ve sol bacağımın üzerine basamıyordum,
Susamtanem2 Sedef88 kızım oldu hiç bir belirti yaşamadım aşırı rahat geçti hatta belirti yaşamadığim için kaç kez acile gittim acaba bebeğe bişey mi oldu neden midem bulanmiyor neden halsiz değilim diye. 🤣 Bence de bünye meselesi