irorkay Kızlar 23 haftalığım. Sola yatıyorum, sağa yatıyorum fakat gece uykuda istemsiz bazen sırt üstü uyuyor buluyorum kendimi. Hamile yastığı kullanmama rağmen dönmüş oluyorum uykuda. Siz bu konuda neler yapıyorsunuz neler önerirsiniz?
Melikesvm irorkay bende bazen belım agrıdıqında yatıyorum sırt üstü gobegımde baskı oluor gerı sag sola yatıyorım
Nilya88 irorkay valla canım ben bu yatış pozisyonuyla ilgili konuyu anneme söyledm dediki oda yeni mi çıkmış biz canımız nasıl istiyorsa öyle yatıyorduk sadece yüz üstü yatamıyordk dedi bence çok önemli değil bunca zaman bunu mu biliyordu insanlar
_hira_ irorkay 25 haftalığım hep sol tarafa yatıyorum . Hamile yastığıda kullanıyorum . Ama her sabah kendimi sırt üstü yatarken buluyorum 🙈
snmsvrnzdmr irorkay Belimin altına ince bir kırlent koy, tam yan yatnana gerek yokmuş zaten tam sırt üstü yatmadan gerekmiş o da zaten 25_30 haftadan sonra daha önemliymiş.
irorkay Melikesvm sağa yatmakta da bir sıkıntı olmaz değil mi? Evet benim de belim ağrıyor hep aynı yönde yatınca.. Nurfatih ya ben de vicdan azabı çekiyorum öyle olunca heemn dönüyorum 🤦🏼♀️
clavicula Bazen bende uykumun arasında kendimi sırt üstü yatarken buluyorum sonra yan dönüyorum çok sıkıntılı bir durum olucağını sanmıyorum sonuçta doktora gittiğimizde ultrason ile bakarken de sırt üstü yatıyoruz sürekli olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Sulleersoy Benim doktorum nasıl rahatsan öyle yat zaten bebekten önce sen rahatsız olursun kan akışı yavaşlarsa uyanırsın endişelenme dedi
Melikesvm irorkay saga sola yatabılırısn ama yüz üstü sırt üstğ yatma sırt üstu yattıqın zaman kan dolasımların yavaslıyor bebek ıcın kotu oluor busefer ben alıstım artık sada sola yatmaya bacagımın arasına yorgan alıp yatıpcok rahat oluo🤣
Bsrbnzr Ebe ile konuştuğumda sol tarafına yatacaksın diye kendine işkence etme ağrımaya başlar bir zaman sonra. Yuz üstü yatmaman yeterli yüz üstü kesinlikle yatmamalısın. Bebegin seni yönlendirir zaten dedi. Ben 1 haftadır sol.tarafima yatamıyorum mesela. Sol tarafıma yattığımda midem ağzıma geliyor sağ tarafıma dönünce rahatlıyorum. Sağ veya sol tarafa fazla yattığımda kalcama ağrı giriyor bu kez de sırf üstü yatıp kendimi rahatlatma zamanı tanıyorum. Sonra vücut tekrar.bir tarafa dönmek.istiyor. vücudunuzu ve bebeginizi dinleyin sadece.
Filizaybars Valla bende en rahat sırt üstü yatıyorum. Gece sürekli kendimi sırtüstü yatarken buluyorum😖
Cmileozdmr Bende malesef ayak ağrısı yüzünden özellikle de sol ayağım yüzünden sağ tarafa yatmak zorunda kalıyorum