Hulya0621 Arkadaşlar adet olucam olmadım ama aşırı derece de sancı var 3 gun gecikti adetim . Eğer hamile isem bu kadın ağrısı normal mi sizler yasadınız mi . Cok kotu sanci ve uzun bi süre de gecmio 😢😢😢
Seyda2021 Hulya0621 bende ağdet ağrısı gibi çektim neredeyse 2 haftaya yakın doktorum normal bebek Rahime yerleşiyor demişti
Hulya0621 Esinnnnnnnnnnn tamam benimde ayın 6 sında olmam gerekiyordu olmadım 4 gündür çekiyorum bu ağrıyı ama sancı var aanki normal degil gibi aglatacak derecede 😢😢
melikeyldrm_54 Hulya0621 yok o kadar değildi benimki cnm istersen bi test yap hamile değilsen ilaç içersin
Sulleersoy Benim adetime 1 gün varken ilişki sonrası çok karın ağrım oldu dayanamadım ilaç içtim ertesi sabah kan verdim hamile olduğumu öğrendim
Hulya0621 Sulleersoy evet ama adet sancısı gibi. Iste kimisi yerleşme olduğu için öyle oluo dio ama yine de bu şancı bilmiorum çok ağrıtio karnımı
Sulleersoy Hulya0621 Benimkide adet sancısı gibiydi adet olucam o yüzden diye düşündüm şiddetlenince idrar yolu enfeksiyonu sandım hem idrar tahlili yaptırdım hemde doktor ilaç yazar diye kandan gebelik testi yaptırdım enfeksiyon falan yokmuş dediğiniz gibi bebek yerleştiği için olmuş ağrı